Digituottaja

Vantaan seurakunnat
Tietoa tehtävästä

Oletko sinä etsimämme digiteknologian ja viestinnän moniosaaja? Tule tekemään merkityksellistä ja monipuolista viestintää vantaalaisten parhaaksi. Haemme digituottajaa, jolla on innostuva ja oppimismyönteinen asenne, hyvät vuorovaikutustaidot ja näkemystä digitaalisen viestinnän kehittämisestä.

Tehtävään kuuluu monipuolisia viestinnän tehtäviä asiantuntijatiimissä, joka luo edellytyksiä vaikuttavan viestinnän tekemiselle Vantaan seitsemässä seurakunnassa. Osaat valokuvata ja videoida sekä striimata. Editointi- ja tekstitysohjelmat ovat sinulla hallussa. Osaat myös opastaa ja kouluttaa sisäisesti. Hallitset graafista suunnittelua ja kuvankäsittelyä. Ymmärrät digimarkkinointia ja haluat oppia sitä lisää. Sinulla on visuaalista silmää ja ymmärrystä viestinnän järjestelmistä. Digituottaja toimii monien järjestelmien pääkäyttäjänä. Kaikkea ei tarvitse valmiiksi osata. Tehtävässä saat oppia ja kouluttautua lisää. Vahvat tiimityöskentelytaidot sekä palveluhenkisyys edistävät tehtävässä onnistumista.

Työsuhde alkaa 1.6.2021 tai sopimuksen mukaan ja se on toistaiseksi voimassa oleva. Työpaikkasi tulee olemaan uuden Tikkurilan kirkon yhteydessä, osana yhteisen viestinnän tiimiä.

Tehtävä on kokoaikainen ja se sijoittuu kirkon palkkausjärjestelmän vaativuusryhmään 601. Peruspalkka on 3039,07 €Lisäksi aikaisemman työkokemuksen perusteella voidaan maksaa kokemuslisää. Edellytämme erinomaista suomen sekä hyvää ruotsin ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Muu kielitaito lasketaan eduksi.

Tehtävän hoitaminen edellyttää alan erityiskoulutusta, viestinnän alan monipuolista tuntemusta ja työkokemusta sekä median toimintatapojen ja markkinointiviestinnän tuntemusta. Kokemus digitaalisen viestinnän kehittämisestä, kouluttajakokemus sekä kokemus media- ja markkinointikampanjoista on eduksi.

Tehtävään sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan.

Hakuaika päättyy 14.4.2021 klo 15.00. Tehtävää haetaan täyttämällä sähköinen hakulomake KirkkoHR-palvelussa, johon pääsee osoitteesta sakasti.fi/tyopaikat. Haastattelut pidetään viikolla 16.

Lisätietoja tehtävästä antaa viestintäpäällikkö Meri-Anna Hintsala p. 044-4220339

Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 14.4.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Tutustu työpaikkaan
Tietoa työnantajasta