(Poistunut julkaisusta)

DIGITUOTTAJA
Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.4.2018

Partion nuorisoalan osaamiskeskuksen tavoitteena on kehittää vuosien 2018-2019 aikana nuorisotyön palveluja, laatua ja menetelmiä valtakunnallisesti. Osaamiskeskus luo työkaluja osaamisen tunnistamiseen ja tunnustamiseen yhteiskunnassa ja kehittää sekä menetelmiä että malleja nuorten työllistyvyyden edistämiseksi. 

DIGITUOTTAJA

Etsimme sinua, joka tunnet digiviestinnän ja -markkinoinnin keinot ja kehittämismahdollisuudet. Sinulla on kokemusta digitaalisten palveluiden kehittämisestä sekä yhteisöjen ja yhteisöllisyyden luomisesta erityisesti sosiaalisessa mediassa. Olet taitava viestinnän tekijä ja vuorovaikutustaidoiltasi vahva eli tiedät, kuinka tavoittaa erilaisia kohderyhmiä ja miten viestiä osaamiskeskuksen tavoitteet ymmärrettävästi.  

Tehtävässäsi vastaat osaamiskeskuksen viestinnästä ja markkinoinnista. Vastaat myös digiprojektista, jossa luodaan digitaalinen osaamiskiekko järjestöjen, oppilaitosten ja opiskelijoiden yhteiseksi työvälineeksi. Osallistut osaamiskeskuksen johtajan kanssa sidosryhmä- ja vaikuttamistyöhön sekä tuotat malleja ja menetelmiä osaamiskeskuksen tavoitteiden mukaisesti ja partion vapaaehtoisten kanssa.

 

ODOTAMME SINULTA

  • tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai loppuvaiheessa olevia opintoja ja vähintään yhden vuoden työkokemusta esimerkiksi digipalveluiden kehittämisestä,
  • kokemusta digiviestinnästä ja -markkinoinnista, kuten verkkosivujen tuottamisesta (Drupal) ja analytiikasta ja tulkinnasta,
  • sosiaalisen median taitavaa ja ennakkoluulotonta käyttöä sekä
  • kehittävää työotetta ja projektinhallintataitoja.

Arvostamme tämän lisäksi kokemusta nuorten aikuisten kanssa työskentelemisestä esimerkiksi opetus- ja ohjausalan tehtävissä.  Myös esimerkiksi henkilöstöhallinnollinen osaaminen ja aiemmin hankitun osaamisen tunnistamisen ja tunnustamisen tuntemus katsotaan tehtävässä eduksi.

Kannustamme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolta olevia eritaustaisia ihmisiä. Suomen Partiolaiset ja toimistomme Helsingin Töölössä on esteetön työpaikka.

 

TEHTÄVÄN TIEDOT

Partion nuorisoalan osaamiskeskus on uusi tehtävä ja vastuu Suomen Partiolaisille; osaamiskeskukset ovat vasta aloittaneet työnsä. Digituottajanamme rakennat uusia palveluja nuorille ja nuorille aikuisille, jotka etsivät työtä ja suunnittelevat opintojaan. Työsi kehittää myös muiden järjestöjen osaamista ja toimintatapoja. Jatkat Suomen Partiolaisten tekemää työtä harrastus- ja vapaaehtoistoiminnassa hankitun osaamisen tunnistamiseksi ja tunnustamiseksi yhteiskunnassa.  

Tehtävä on määräaikainen 1.5.2018-31.12.2018. Määräaikaisuuden peruste on osaamiskeskuksen avustukseen perustuva rahoitus. Esimiehenäsi toimii Partion nuorisoalan osaamiskeskuksen johtaja.

 

LISÄTIEDOT

Kasvatusjohtaja Timo Sinivuori antaa hausta ja tehtävästä lisätietoja 13.4.2018 klo 9-12 puh. 0400511534.

Hakemus ja ansioluettelo pyydetään toimittamaan 16.4.2018 mennessä sähköpostitse rekry@partio.fi. Mainitsethan hakemuksessasi palkkatoiveesi. Haastattelemme hakijoita hakuajan päätyttyä.