(Poistunut julkaisusta)

DIGITUOTTAJA Anna-perheeseen
Otavamedia

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.3.2019

Tehtävään valittava digituottamisen huippuosaaja pääsee tuoteomistajana kehittämään ja kasvattamaan Annan ja Kaksplussan monipuolisia sisältöjä ja uusia palveluita.

Haemme energistä monikanavaosaajaa ja tuoteomistajaa osaksi Anna-perheen deskiä. Olet verkkokirjoittamisen, -tuottamisen ja -analytiikan suvereeni osaaja, joka tuntee myös printin lainalaisuudet. Sinulla on intoa kehittää ja kasvattaa myös Annan ja Kaksplussan blogimaailman, eri somekanavien ja muiden naiskohderyhmään liittyvien uusien palveluiden sisältöjä.

 

Työnkuvasi on vahvasti ketterään kehitykseen painottuva. Määrittelet yhdessä toimituksen johdon kanssa vastuullasi oleville verkkopalveluille sekä numeraaliset että laadulliset tavoitteet ja vastaat tuoteomistajan roolissa näiden toteutumisesta ja seurannasta. Toimit tiiviissä yhteistyössä niin toimituksen kuin myynnin, asiakaspalvelun ja muiden sidosryhmien kanssa ja sinulla on valmiudet vetää erilaisia kehityshankkeita ja projekteja. Osa päivittäistä työtäsi on digikehitystiimin työn ohjaaminen.

 

Alkuvaiheessa päivittäisen journalistisen sisällön tuottaminen ja suunnittelutyö painottuvat Kaksplussan puolelle, joten tunnet myös lapsiperhekohderyhmän omaksesi ja tunnistat sen kaupallisen potentiaalin. Tiedät, mistä aiheista vanhemmat janoavat faktatietoa ja toisaalta myös sen, miksi he viihtyvät keskustelupalstoilla, blogien parissa ja someryhmissä. 

 

Edellytämme vahvoja näyttöjä aiemmista digiin tai verkkoon liittyvistä tehtävistäsi sekä kokemusta joko esimiestyöstä tai projektien vetämisestä. Olet parhaimmillasi tiimityössä, et pelkää kiirettä ja sinulla on hyvä paineensietokyky. Lisäksi olet motivoitunut omaksumaan sen, mitä et ennestään hallitse.

 

Tiimiisi Anna-perheessä kuuluu toinen digituottaja, verkkotoimittajia ja toimitusharjoittelijoita.

 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden toimia itsenäisessä roolissa vakavaraisessa perheyhtiössä ja mahdollisuuden ammatilliseen kasvuun ja uralla etenemiseen. Tehtävässäsi raportoit suoraan vastaavalle päätoimittajalle.

 

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalin Konsultti Anne Harrila, puh. 040 657 0247 ja Group Director Niklas Sutela, puh. 040 772 8270. Lähetä hakemus ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen 17.3.2019 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.fi, viite FI-13849.