(Poistunut julkaisusta)

Digitoinnin toimihenkilöitä Kuopioon
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2019

Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n toimintoja monipuolisten tausta- ja asiantuntijatehtävien osalta.


Meillä Kuopiossa on jo lähes 230 opsetlaista, jotka työskentelevät monipuolisissa finanssialan taustatehtävissä, sekä erilaisissa asiakaspalvelun ja myynnin projekteissa. Työtä tehdään moderneilla työkaluilla, viihtyisissä tiloissa ja hyvällä kuopiolaisella meiningillä. Meillä on todistetusti tiimeissä hyvä yhteishenki; tsemppaamme ja kannustamme toisiamme ja työkaveria autetaan aina.


Haemme nyt tehokkaita itsenäisen työn tekijöitä digitointitiimiimme Kuopioon.


Pääasialliset työtehtäväsi sisältävät erilaisten maksukuoripalveluiden toimeksiantojen käsittelyä sekä back office -projektitöitä. Työ sopii hyvin rutiineista pitävälle työntekijälle, joka kykenee omaksumaan nopeasti tietojärjestelmiä ja jolla on kokemusta erilaisista toimisto-ohjelmista. Osa työtehtävistä tehdään tietokoneella, eri ohjelmia hyödyntäen.  


Toivomme, että olet luonteeltasi tunnollinen, huolellinen sekä tarkka. Omaat sujuvat atk -taidot ja ripeän työskentelyotteen ja sinulla on valmius työskennellä aamu sekä iltavuoroissa.


Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkokonaisuuden kehittyvässä toimintaympäristössä sekä kattavan perehdytyksen back office -töiden muuttuvaan maailmaan. Tämän lisäksi tarjoamme työhyvinvointia tukevat henkilöstöedut. Kirsikkana kakun päälle saat tiimin, palveluohjaajan sekä esimiehen jokapäiväisen tuen työssä onnistumiselle.


Työvuoroja tiimissä tehdään työvuorosuunnittelun mukaisesti arkipäivisin, työaika tehtävässä on 30 h/vko. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja toivomme, että pystyt aloittamaan mahdollisimman pian. Hakuaika päättyy 22.11.2019, mutta etenemme rekrytointiprosessissa jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta.


Hakulinkki: https://opset.fi/tyopaikka/digitoinnin-toimihenkiloita-kuopioon/


Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Hanna Laitinen 0403583688.


Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastamme luottotiedot ja teetämme huumausainetestin osana työhöntulotarkastusta.


 Vuonna 2001 perustettu Opset on OP:n ja ISS Palveluiden yhteisomistusyritys, joka tukee OP Ryhmän menestystä laadukkailla ja kustannustehokkailla asiakas- ja asiantuntijapalveluilla.

Opset on vakavarainen ja kotimainen yritys. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 42,5 miljoonaa euroa. Joukoissamme työskentelee 1 000 osaajaa ympäri Suomen. Toimintakenttinä ovat esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, erilaiset back office -tehtävät, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena.

Opsetin toimipisteet sijaitsevat kuudella paikkakunnalla: Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa, Oulussa sekä Vaasassa. Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia.