(Poistunut julkaisusta)

Digitoinnin toimihenkilöitä Helsinkiin
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.10.2019

Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n toimintoja monipuolisten tausta- ja asiantuntijatehtävien osalta.


 


Digitoinnin toimihenkilöitä Helsinkiin


 


Haemme nyt kahta tarkkaa, tehokasta ja huolellista työntekijää digitointitiimiin.
Työ on hyvin rutiininomaista työtä sekä vaatii hyviä kommunikointi taitoja tiimin kesken.
Tueksesi saat kattavan joukon ihmisiä tiimikavereista esimiehiin.

Pääasiallisia työtehtäviäsi voivat olla lomakkeiden käsittelyyn liittyvät tehtävät, kuorten avaus, saapuneen postin esikäsittely, skannaus ja validointi. Lisäksi tehtäviisi kuuluu lomakkeiden tulostaminen, sisällön tarkastaminen, liitteiden lisääminen ja kuorittaminen. Osa työtehtävistä tehdään tietokoneella, eri ohjelmia hyödyntäen.  

Toivomme, että olet luonteeltasi aktiivinen tiimityöskentelijä ja omaat ripeän työskentelyotteen. Sinulta löytyy kyky ymmärtää kokonaisuuksia ja pystyt organisoimaan työsi muuttuvassa työympäristössä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkokonaisuuden kehittyvässä toimintaympäristössä Helsingin Pitäjänmäellä.  Kattavan perehdytyksen ja työnohjauksen lisäksi tarjoamme työhyvinvointia tukevat henkilöstöedut. Kirsikkana kakun päällä saat mukavat työkaverit ja osaavan tiimin tuen tekemiseesi. Työvuoroja tiimissä tehdään työvuorosuunnittelun mukaisesti arkipäivisin, työaika tehtävässä on 15 h/vko. 


Tehtävä on määräaikainen 31.1.2020 saakka ja toivomme, että pystyt aloittamaan tehtävässä mahdollisimman pian. Hakuaika päättyy 12.11.2019, mutta etenemme rekrytointiprosessissa jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta.


Hakulinkki:


https://opset.fi/tyopaikka/digitoinnin-toimihenkiloita-helsinkiin-3/


 


Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Laura Maunula, laura.maunula@op.fi


Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastamme luottotiedot ja teetämme huumausainetestin osana työhöntulotarkastusta.


 


Vuonna 2001 perustettu Opset on OP:n ja ISS Palveluiden yhteisomistusyritys, joka tukee OP Ryhmän menestystä laadukkailla ja kustannustehokkailla asiakas- ja asiantuntijapalveluilla.

Opset on vakavarainen ja kotimainen yritys. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 42,5 miljoonaa euroa. Joukoissamme työskentelee 1 000 osaajaa ympäri Suomen. Toimintakenttinä ovat esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, erilaiset back office -tehtävät, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena. Opsetin toimipisteet sijaitsevat kuudella paikkakunnalla: Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa, Oulussa sekä Vaasassa. Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia.