(Poistunut julkaisusta)

Digitoinnin toimihenkilöitä Helsinkiin
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.12.2018

Digitoinnin toimihenkilön pääasialliset työtehtävät koostuvat lomakkeiden käsittelyyn liittyvistä tehtävistä. Työtehtävät pitävät sisällään mm. kuorten avausta, saapuneen postin esikäsittelyä, skannausta ja validointia sekä lähtevän postin käsittelyä, johon kuuluu lomakkeiden tulostamista, sisällön tarkastamista, liitteiden lisäämistä ja kuorittamista.


Tämä tehtävä on sinulle, joka viihdyt rutiininomaisissa tehtävissä. Toivomme että olet tarkka, työotteeltasi ripeä ja sisäistät työohjeiden merkityksen.


Työhön tarvittaessa kutsuttavan sopimus mahdollistaa joustavat työajat, joten tehtävä sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskeluiden oheen. Työvuoroja tiimissä tehdään klo 7:30-18:00 välillä arkipäivisin. Toimistomme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingissä.


Saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja mukavat työtoverit piristävät arkeasi.


Opsetissa työskenteleviltä odotetaan ehdotonta luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa. Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.


Haethan tehtävää mahdollisimman pian, sillä etenemme vauhdilla!


Haku päättyy: 31.1.2019


Työ alkaa: sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian


Työsuhteen kesto: määräaikainen 30.6.2019 asti


Työaika: Tarvittaessa työhön kutsuttava


Työpaikan sijainti: Elimäenkatu, Helsinki


Hakulinkki: https://rekry.saima.fi/isshome/application_edit.html?did=4200&lang=fi&job_id=29402&jc=1


Lisätietoja: opset.rekrytointi@op.fi


 


Vuonna 2001 perustettu Opset on OP:n ja ISS Palveluiden yhteisomistusyritys, joka tukee OP Ryhmän menestystä laadukkailla ja kustannustehokkailla asiakas- ja asiantuntijapalveluilla. Opset on vakavarainen, täysin kotimainen yritys. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli lähes 34 miljoonaa euroa.


Meillä Opsetilla on osuvimmat osaajat. Joukoissamme työskenteleekin jo yli 1 000 alansa ammattilaista toimintakenttinään esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena.


Toimimme Suomessa 6 pääpaikkakunnalla ja useilla muilla alueilla. Varsinaiset toimipisteemme ovat Helsingissä, Tampereella ja Kuopiossa.


Opset on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys ja noudatamme alan reiluja käytäntöjä.