(Poistunut julkaisusta)

Digitoinnin toimihenkilöitä Helsinkiin
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.3.2018

Etsimme digitointitiimiimme Helsinkiin Digitoinnin toimihenkilöitä aloittamaan huhtikuun aikana.


Tehtävät


Haemme henkilöitä eri tehtäviin, lisäksi tehtävät voivat vaihdella työsuhteen aikana. Pääasiallisia työtehtäviäsi voivat olla lomakkeiden käsittelyyn liittyvät tehtävät, kuorten avaus, saapuneen postin esikäsittely, skannaus ja validointi. Lisäksi tehtäviisi kuuluu lomakkeiden tulostaminen, sisällön tarkastaminen, liitteiden lisääminen ja kuorittaminen. Osa työtehtävistä tehdään tietokoneella, eri ohjelmia hyödyntäen.


Odotamme


Odotamme hakijalta tarkkuutta ja ripeää työskentelyotetta sekä perustasolla olevia ATK-taitoja. Viihdyt rutiininomaisissa tehtävissä ja sisäistät työohjeiden merkityksen.


Asenne ratkaisee! Aikaisempaa kokemusta alalta ei tarvita.


Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan ehdotonta luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa.


Tarjoamme


Perehdytämme uudet henkilöt perusteellisesti työtehtäviin, aiempaa kokemusta alalta et siis tarvitse. Tarjoamme sinulle joustavat työvuorot ja työajan. Sopimuksen tuntimäärät ovat neuvoteltavissa, joko tarvittaessa töihin kutsuttavana tai esimerkiksi minimiviikkotuntimäärällä 15.


Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden myös kesätyöhön, sillä kesä-, heinä- ja elokuussa sinun on mahdollista työskennellä suuremmilla tuntimäärillä.


Pääasiallinen työaika sijoittuu arkipäiville klo 7-17 välille.  


Tiedot


Haku päättyy: 2.4.2018, hae tehtävää mahdollisimman pian, haastattelemme hakijoita jo hakuajalla


Työ alkaa: Sopimuksen mukaan huhtikuussa 2018


Työsuhteen kesto: 4 kuukautta, mahdollisuus jatkoon


Työaika: Sopimuksen mukaan, tarvittaessa töihin kutsuttava tai 15-37,5 h/vko


Työpaikan sijainti: Elimäenkatu, Helsinki


Lisätietoja: opset.rekrytointi@op.fi


Hakulinkki: https://rekry.saima.fi/isshome/application_edit.html?did=4200&lang=fi&job_id=27449&jc=1


Vuonna 2001 perustettu Opset on OPn ISS Palveluiden yhteisomistusyritys, joka tukee OP Ryhmän menestystä tuottamalla laadukkaita ja kustannustehokkaita toimisto- ja asiantuntijapalveluita niin finanssipalveluiden, terveydenhuollon kuin palvelukehityksenkin saralla.


Opset on täysin kotimainen ja vakavarainen yritys. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli lähes 34 miljoonaa euroa. Joukoissamme työskentelee yli 1000 toimisto- ja asiantuntijapalveluiden ammattilaista. Toimintakenttiä ovat esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena. Toimimme Suomessa 8 paikkakunnalla.


Great Place to Work -sertifikaatin saanut Opset on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys ja noudatamme alan reiluja käytäntöjä.