(Poistunut julkaisusta)

Digitalization Specialist
BMH Technology Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.5.2018

Liiketoimintamme kasvaessa haussa on

Digitalization Specialist

Tehtäviisi kuuluu yrityksemme verkostojen käyttämien extranet-ratkaisujen kehitys ja ylläpito. Työskentelet ICT-osastolla ja varmistat palveluiden jatkuvan toiminnan ja kehittymisen. Koulutat sekä ohjeistat eri toimijoita käyttämään ratkaisuja tehokkaasti. Kehität digitaalisia ratkaisuja myös yrityksen sisällä ja varmistat, että uudet toimintatavat tulevat käytäntöön. Tulet toimimaan M-Files-järjestelmän pääkäyttäjänä ja olet hyvä dokumentoimaan asioita ja tuottamaan ohjeistuksia. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja ymmärrät ”yhteen hiilen” puhaltamisen merkityksen menestyvälle organisaatiolle.

Kansainvälisen toimintamme vuoksi odotamme sinulta hyvää englannin kielen taitoa.  Olet motivoitunut toiminnan ja oman itsesi jatkuvaan kehittämiseen ja tottunut viemään yhdessä sovitut asiat loppuun saakka. Myös vastavalmistuneet ja valmistumassa olevat teknologia- tai IT-alan opiskelijat huomioidaan tässä haussa.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen tehtävän sekä jatkuvan koulutuksen tehtäviisi mielenkiintoisella ympäristö- ja energiateknologian alalla, kansainvälisessä ja kasvavassa yrityksessä.  Työ tehdään Raumalla ja halutessasi myös Porissa.

Jos olet etsimämme henkilö, lähetä hakemus ja CV palkkatoiveineen 15.6.2018 mennessä osoitteessa www.bmh.fi/careers