(Poistunut julkaisusta)

Digitalisation Sourcing Specialist
Aalto-yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.3.2018

Aalto-yliopisto panostaa voimakkaasti toimintansa digitalisointiin ja kasvattaa entisestään panostuksiaan sitä tukeviin hankintoihin. Haemme nyt joukkoomme

Digitalisation Sourcing Specialistia

Tässä uudessa ja monipuolisessa tehtävässä olet mukana yliopiston merkittävässä digitalisaatiohankkeessa. Tavoitteenamme on kehittää käyttäjälähtöisesti huikeita palveluita koko yliopistoyhteisölle ja rakentaa Otaniemen kampuksesta digitaalisesti huipputasoinen ja inspiroiva kohtaamispaikka eri alojen tutkijoille, asiantuntijoille, opiskelijoille ja kaikille uuden luomisesta kiinnostuneille. Meillä rakennetaan parempaa maailmaa.

Tavoitteesi

Hankinta-asiantuntijana toteutat digitalisaatiotamme tukevia ICT- ja palveluhankintoja, varmistaen koko prosessin onnistumisen. Vastaat itsenäisesti kilpailutuksista ja rakennat molempia osapuolia palkitsevaa yhteistyötä toimittajien kanssa. Yliopiston toiminnan monimuotoisuuden takia tehtäväsi on haastava ja monipuolinen: meillä hankinnat voivat kattaa niin elokuvarekvisiitan vuokrauksen kuin Aalto-1 satelliitin laukaisupalvelun.

Yhteisösi

Tehtävässäsi sinua sparraa koko tiivis yhteisömme, lähimpinä kumppaneinasi Antti Laakso ja joukko loistavia hankinnan ammattilaisia sekä IT-osaajia. Voit tutustua esimerkiksi tulevan kollegasi Mikon uratarinaan ilmoituksen alalaidasta.

Osaamisesi ja mielenkiintosi

Olet hankinnan ammattilainen ja sinulla on intoa hankinnan jatkuvaan kehittämiseen. Tunnet ICT-alaa ja palveluhankintoja vähintään viiden vuoden kokemuksella. Niin ulkoistukset kuin pilvipalvelut ovat sinulle tuttuja. Arvostamme haluasi toimia tiiviissä yhteistyössä ihmisten kanssa; hyvä asiakaskokemus on sinulle sydämen asia. Otat vahvan kopin tontistasi ja tuet ihmisiä konsultoivalla otteella. Toimit sujuvasti suomen ja englannin kielillä ja sinulla on erinomaiset viestintätaidot. Arvostamme ylempää korkeakoulututkintoasi (esim. DI tai KTM). Haluat etsiä aina parempaa ratkaisuja ja haastat ajatteluamme ennakkoluulottomilla ideoilla. Jaat ajatuksemme siitä, että maailma ei ole koskaan valmis.

Jos haluat jutella tehtävästä tarkemmin, tuleva esimiehesi, Head of Procurement Antti Laakso vaihtaa mielellään kanssasi ajatuksia. Tavoitat Antin parhaiten to 8.3. ja ke 14.3 klo 9-11 (antti.laakso@aalto.fi, 040 058 0042). Voit myös olla yhteydessä CDO Kati Hagrosiin (kati.hagros@aalto.fi).

Jätäthän hakemuksen ansioluetteloineen viimeistään 18.3.2018 alla olevan linkin kautta.
https://www.personnel.fi/avoimet-tyopaikat/digitalisation-sourcing-specialist/