(Poistunut julkaisusta)

Digitalisaatiojohtaja (CDO)
Suur-Savon Sähkö Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2020

Haemme vakituiseen työsuhteeseen Mikkeliin
DIGITALISAATIOJOHTAJAA (CDO)

vastaamaan ICT-strategian sekä liiketoimintayhteistyön toteuttamisesta, ylläpidosta ja kehittämisestä. Tehtävänäsi on digitalisaatiostrategian luominen, toteuttaminen ja kehittäminen yhteistyössä liiketoimintojen kanssa huomioiden liiketoimintatarpeet, arkkitehtuurin tarkoituksenmukaisuus, tietoturva ja kustannukset. Erityisinä painopistealueina sinulla on tietovaraston, analytiikan, tekoälyn ja BI-raportoinnin hyödyntäminen tuottavuuden parantamisessa. Digitalisaatiojohtajana raportoit toimitusjohtajalle.

Työssä menestyminen edellyttää näyttöjä onnistuneista digitaalisten palveluiden hankkeista sekä kokemusta tiimien johtamisesta. Pystyt johtamaan merkittävää toimittaja-/kumppanijoukkoa ja kykenet haastamaan toimintamalleja. Sinulla on kokemusta esimiehenä toimimisesta ja työntekijöiden osaamisen kehittäminen on sinulle tuttua. Sinulla on myös mahdollisesti osaamista keskeisistä energiatoimialan sovellus- ja infrateknologioista.

Sinulla on halua ja kykyä tarttua haasteellisiin tehtäviin sekä innostusta kehittää ja toteuttaa. Olet myös määrätietoinen eteenpäin viejä ja visioiden luoja.

Hakuaika päättyy 17.5.2020 klo 16. Jätä hakemuksesi ja cv:si alla olevan linkin kautta kuitenkin heti, sillä tehtävään haastatellaan jo hakuajan puitteissa.

Lisätietoa tehtävästä antaa Timo Viljakainen, Senior Headhunter, 040 503 5554