Digitalisaatioasiantuntija Finanssivalvonnan Young Professionals -ohjelmaan
Finanssivalvonta

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2018

Käytännön korkeakoulusta talousvaikuttajaksi!

 

Suomen Pankki ja Finanssivalvonta tarjoavat korkeatasoisen Young Professionals -ohjelman digitalisaatiosta, finanssimarkkinoista ja rahoituksesta kiinnostuneille tuleville huippuammattilaisille.

Ohjelman aikana kierrät kuuden kuukauden jaksoissa eri osastoilla ja tutustut niiden tehtäväkenttään käytännön työn kautta. Finanssivalvonnassa ensimmäinen ja viimeinen jakso on samalla osastolla. Lisäksi saat mahdollisuuden luoda tärkeitä verkostoja. 

Haemme Finanssivalvonnan Markkina- ja menettelytapavalvontaan

DIGITALISAATIOASIANTUNTIJAA

työskentelemään finanssialan digitalisaatiohankkeiden ja valvonnan parissa sekä seuraamaan finanssialan digitaalista murrosta näköalapaikalta.

Olet mukana seuraamassa ja analysoimassa finanssiteknologian (FinTech) vaikutuksia ja finanssialan digitalisaatiota. Työskentelet läheisessä yhteistyössä sekä finanssialan nykyisten että uusien FinTech-yritysten kanssa ja neuvot alan uusia toimijoita finanssitoimialan vaatimuksista. Osallistut uusien finanssipalveluiden arviointiin ja avustat eurooppalaisessa yhteistyössä. Lisäksi olet mukana Finanssivalvonnan omien digitalisaatiovalmiuksien lisäämisessä.

Olet suorittanut soveltuvan korkeakoulututkinnon tai olet opintojesi loppumetreillä, ja sinulla on mahdollisesti jo jonkun verran työkokemusta. Olet kiinnostunut teknologiasta ja innovaatioista, ymmärrät liiketoimintamalleja etkä vieroksu juridiikkaa. Pystyt omaksumaan ja hallitsemaan laajoja kokonaisuuksia ja haluat laaja-alaisen tehtäväkentän. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, itsenäinen ote työhön, ja etsit aktiivisesti parhaita ratkaisuja. Viestit ja argumentoit olennaiset asiat sekä suomeksi että englanniksi.

Tarjoamme haastavia tehtäviä jatkuvasti kehittyvässä toimintaympäristössä. Sinulla on mahdollisuus kehittyä ammatillisesti ja työskennellä finanssialan kannalta keskeisessä viranomaisessa. Ohjelman aikana saat kattavan perehdytyksen työtehtäviin ja mahdollisuuden työskennellä kannustavien ja tukea antavien kollegoiden kanssa.

Virkasuhde on määräaikainen 1.9.2018—29.2.2020. Tehtävän palkka on 3 400 euroa/kk. Muut edut määräytyvät Suomen Pankin palkkauskäytäntöjen mukaan.

Lisätietoja antaa johtava digitalisaatioasiantuntija Hanna Heiskanen, p. 09 183 5202 tai hanna.heiskanen(at)finanssivalvonta.fi

#talousvaikuttajaksi @FIN_FSA @SuomenPankki
 
Lue osaston esittely Finanssivalvonnan verkkopalvelusta.

Finanssivalvonta edistää finanssimarkkinoiden vakautta ja luottamusta sekä asiakkaiden, sijoittajien ja vakuutettujen suojaa. Valvomme noin tuhatta kotimaista finanssimarkkinoiden toimijaa ja osallistumme aktiivisesti eurooppalaiseen valvontayhteistyöhön. Toimimme Suomen Pankin yhteydessä, mutta olemme päätöksenteossamme itsenäisiä. Noin 200 tulevan kollegasi toimipiste sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa.

Finanssivalvonta.fi | Twitter.com/FIN_FSA

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1135415
  • Työsuhde: Määräaikainen virka
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 3.6.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Hanna Heiskanen (hanna.heiskanen (a) finanssivalvonta.fi)
  • Puhelin: 09 183 5202
  • Sijainti: Helsinki