Digital Workplace Lead
Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.2.2021

Oletko sinä kehittämishaluinen ja dynaaminen tekijä, jolla on aito halu viedä Fennia kohti tulevaisuutta? Etsimme nyt vakituiseen tehtävään Digital Workplace Leadia.

Tulet olemaan osa tietohallinnon Digital Workplace -tiimiä, joka tekee tiivistä yhteistyötä liiketoiminnan kanssa. Tiimin tehtävänä on tukea Fennian muutosmatkaa kohti Tulevaisuuden Fenniaa ja edistää modernin tietotyön kehittymistä Fenniassa.  

Digital Workplace Lead toimii tietohallinnon vastuuhenkilönä Fennian tietotyön kehittämisessä ja vastaa oman alueensa digitaalisten palveluiden ja ohjelmistojen kustannuksista ja budjettista. Tehtävässä keskityt Fennian sisäisten työvälineiden, mobiilisovellusten ja ryhmätyötoimintojen käytön tuottavuuden ja hyötyjen maksimointiin. Lisäksi kehität ja ylläpidät aktiivisesti verkostoja digitaalisten työtapojen parhaiden käytäntöjen hyödyntämiseksi Fenniassa. Vastaat tietotyöhön liittyvien toiminto- ja ryhmätyövälineiden, kuten M365, tiekarttojen ylläpidosta sekä sovittujen kehitystoimenpiteiden toteutuksesta.

Hakijalta odotamme

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on kokemusta ja näkemystä digitaalisten työtapojen kehittämisestä sekä käytännön kokemusta liiketoiminnan tuottavuuden lisäämisestä digitaalisten työkalujen avulla. Sinulla tulee olla ajantasainen ymmärrys tämän päivän toimisto- ja ryhmätyövälineistä sekä niiden tarjoamista mahdollisuuksista. Tehtävässä onnistuminen vaatii vuorovaikutustaitoja suomen ja englannin kielellä.

Tähän tehtävään haemme kokenutta osaaja, joten sinulla tulee olla vähintään kolme vuotta kokemusta vastaavista tehtävistä sekä soveltuva korkeakoulutus. Eduksi katsomme vakuutusliiketoiminnan tuntemuksen, fasilitointi- ja muutosjohtamisen taidot sekä tehtävän vastuualueeseen liittyvät sertifikaatit.

Meillä menestyy henkilö, jolla on paloa laajoihin ja rakenteellisiin uudistuksiin sekä aktiivinen tapa kommunikoida eri sidosryhmien kanssa. Etsimme joukkoomme muutosmatkan tekijöitä, jotka inspiroituvat uuden oppimisesta, kehittymisestä sekä uuden yrityskulttuurin ja työtapojen rakentamisesta.

Miksi sinun kannattaa tarttua tilaisuuteen

Fennia tarjoaa monia työelämän mahdollisuuksia rohkeille edistäjille. Pääset mukaan ammattitaitoiseen ja innostavaan tiimiin ja saat uniikin mahdollisuuden päästä kehittämään modernia tietotyötä sekä implementoimaan parasta asiakaskokemusta. Mahdollistamme sinulle jatkuvasti kehittyvän tehtäväkentän ja mielekkäät työtehtävät. Tuemme onnistumistasi kattavalla perehdytyksellä. Toimipaikkasi on Pasilassa, ja arkeasi sujuvoittavat liukuva työaika sekä mahdollisuus etätyöhön.

Tehdessämme merkittävää muutosmatkaa myös työhyvinvoinnista huolehtiminen on tärkeämpää kuin koskaan ennen. Fennialla saat käyttöösi kattavat henkilöstöedut, kuten erinomaiset työterveysedut ja liikuntamahdollisuudet. Tavoitteenamme on, että jokainen fennialainen voi yhdistää työn ja vapaa-ajan iloa ja hyvinvointia maksimoivalla tavalla.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae siis nyt!

Lisätietoja tehtävästä antaa Hallintopalvelut palvelualustan päällikkö Seija Seppänen, jonka tavoitat parhaiten tiistaina 23.2. klo 15-16 tai keskiviikkona 2.3. klo 15-16 puhelimitse numerosta 045 888 4384.

Pyrimme löytämään sopivan henkilön mahdollisimman pian, joten hakemus kannattaa jättää heti. Hae kuitenkin viimeistään 12.3.2021. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1426250
  • Tehtäväalue: IT
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki, Uusimaa, Helsinki, Uusimaa