(Poistunut julkaisusta)

Digital Tech Recruiter
Poolia IT Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2019

Esittely

Poolia IT:n brändi ja visuaalinen ilme uudistuu tänä vuonna ja etsimmekin nyt osaksi tekeväistä tiimiämme rekrytoinnista ja teknologia-alasta kiinnostunutta tekijää, jolla on aitoa halua sekä kiinnostusta kasvaa ICT rekrytointien ammattilaiseksi alan kokeneimpien rekrytoijien rinnalla.

Etsimme Kalevankadun toimipisteellemme innostunutta

DIGITAL TECH RECRUITERia

vakituiseen työsuhteeseen.

Hakuohjeet

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. Poolian rekisteriseloste

Työtehtävät

Työsi pitää sisällään rekrytoinnin vaihtelevia tehtäviä, kuten ilmoitusten laatimisia, haastatteluja, hakemuksiin ja tiedusteluihin vastaamisia sekä jatkuvaa yhteydenpitoa työsuhteessa oleviin konsultteihimme ja asiakkaisiimme. Myöskin työsuhdeneuvonta ja työsuhteen alussa laadittavat työ- ja asiakassopimukset ja työsuhteen päättyessä työtodistukset kuuluvat työtehtäviisi. Mikään päivä ei ole samanlainen ja se tekee työskentelystäsikin vaihtelevan ja kiinnostavan. Oleellisinta on tarjota laadukas hakija- ja työntekijäkokemus, sillä tämä on meille erittäin arvokasta!

Työskentelet vaihtelevien (pääosin) asiantuntijahakujen parissa, esim. ohjelmistokehityksen ja ylläpidon -tehtäviin. Kohderyhmääsi ovat sekä kokeneemmat asiantuntijat että opintojensa loppuvaiheessa olevat työelämään siirtyvät ICT- ja teknologia-alan nuoret osaajat.

Työskentelytahti on vaihteleva ja tilanteet muuttuvaisia, oma työskentelysi tulee olla siten myös hyvin joustava. Tärkeää on kuitenkin jatkuva hakijoihin päin oleva työskentely ja hakuprosessien edistäminen sekä aktiivinen ja systemaattinen oppilaitosyhteistyö ja osallistuminen messu- ja korkeakouluvierailuihin useamman kerran kuukaudessa.

Edellytykset

Taustaltasi voit olla jo vähän kokemusta omaava IT-rekrytoija tai sitten opintojesi loppuvaiheessa (esim. tietojenkäsittely ja liiketalous) oleva rekrytointi- ja IT-alasta kiinnostunut tulevaisuuden kyky. Arvostamme myös it-alan harrastuneisuutta.

Ennen kaikkea odotamme kuitenkin myönteistä ja positiivista suhtautumista teknologia- ja rekrytointialaa kohtaan, kiinnostusta alan trendeihin sekä jatkuvaan kehitykseen liittyen. Olet utelias ja se mitä et tiedä olet valmis kysymään tai ottamaan oma-aloitteisesti selvää. Sinulla on hyvät organisointitaidot ja kykenet työskentelemään omatoimisesti ja hallitsemaan oman aikataulusi niin että saat vietyä asioita eteenpäin sovittujen aikataulujen puitteissa. Sosiaalisen median ja esim. LinkedInin hyödyntäminen hakijakartoituksessa on hyvin oleellista tässä roolissa ja siksi toivommekin sinulta ajantasaisia taitoja ja ymmärrystä.

Edut

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän, joustavan työympäristön (joustavat työajat ja mahdollisuuden etäpäivien pitämiseen), mahdollisuuden rekrytointialan oppimiseen alan kokeneiden rekrytoijien rinnalla, yhteistyömahdollisuuksia teknologia-alalla tunnettujen organisaatioiden kanssa sekä mahdollisuuden olla luomassa uutta pienessä asiantuntijarekrytointeihin keskittyneessä tiimissä. Poolia IT:llä on useita pitkäaikaisia asiakkuuksia ja tänä vuonna keskitymme myös kasvun hakemiseen ja uusien asiakasmarkkinoiden kartoittamiseen. Olemme myös valmiita palkitsemaan onnistumisista ja tarjoamme mahdollisuuden päästä ideoimaan sekä järjestämään erilaisia tapahtumia. Luonnollisestikin pääset mukaan myös oman porukan vapaamuotoisiin tapahtumiin ja juhliin!

Lisätiedot

Käynnistämme hakuprosessin pikaisella aikataululla sillä tarve uudelle kollegalle on pikainen!

Paikka täytetään siis heti sopivan henkilön löydyttyä. Kerrothan meille itsestäsi ja osaamisestasi hakemuksen ja CV:n muodossa.