(Poistunut julkaisusta)

DIGITAL TECH RECRUITER (Trainee)
Poolia IT

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2018

Esittely

Etsimme rekrytoinnista ja ICT-alasta kiinnostunutta harjoittelijaa jolla on aitoa halua sekä kiinnostusta kasvaa teknologia -alan rekrytoinnin ammattilaiseksi alan kokeneimpien rekrytoijien rinnalla.

DIGITAL TECH RECRUITER (Trainee)

Toivomme, että harjoittelujaksosi jälkeen sinusta on kasvanut oleellinen osa tiimiämme ja haluat jäädä jatkamaan kanssamme menestystarinaa digitaalista maailmaa ymmärtävänä ICT-rekrytoijana. Jatko on siis mahdollista ja toivottavaakin!

Annamme sinulle tukemme ja valmennamme sekä tuemme sinua työtehtävissäsi mutta toivomme oppivamme myös sinulta jotain uutta ja raikasta.

Työtehtävät

Tarkempi työnkuva muokkautuu tehtävään valittavan henkilön mukaan mutta työ pitää sisällään paljon rutiineja sekä rekrytoinnin ja henkilöstöhallinnon avustavia -/perustehtäviä. Tehtävä ei kuitenkaan aseta rajoitteita ja työn kehittymiseen, monipuolisuuteen ja vastuualueisiin pystyy vaikuttamaan pitkälti omalla asenteella, motivaatiolla, oppimishalukkuudella sekä reippaudella!

Edellytykset

Toivomme, että sinulla on kokemusta tai kiinnostusta seuraavia alla olevia pointteja kohtaan:

- B-to-B
- Myynnillinen ote
- Kiinnostus rekrytointi -ja ICT / digitaalista teknologia-alaa kohtaan
- Markkinoinnillisia ja viestinnällisiä taitoja
- Ymmärrystä ja kokemusta digitaalisista kanavista, somesta jne
- Yrittäjämäinen asenne
- Sujuva Suomen ja Englannin kielen taito

Opinnoissasi voit olla suuntautunut esimerkiksi: Business IT, liiketalous, markkinointi, tietojenkäsittely tmv.

Aiempi työkokemus esim. rekrytoinnista, asiakaspalvelusta, myynti -/ markkinointi -tai teknisistä tehtävistä lasketaan eduksi, eritoten teknologia alan parista.

Odotamme myönteistä ja positiivista suhtautumista teknologiaa kohtaan, olet kiinnostunut ja seuraat alan trendejä sekä kehitystä. Olet utelias ja se mitä et tiedä olet valmis kysymään tai ottamaan oma-aloitteisesti selvää. Sosiaalisen median ja digitaalisten työvälineiden / menetelmien hyödyntäminen rekrytoinnissa on hyvin oleellista tässä roolissa ja siksi toivommekin sinulta ajantasaisia taitoja ja ymmärrystä. Kaikkea ei tarvitse vielä osata, innokkuus, asenne, motivaatio ja kiinnostus ICT-alan rekrytointia kohtaan on vähintään yhtä tärkeätä, kuin koulussa opitut asiat. Kestät rutiineja, etkä koe työn monipuolisuutta negatiivisena saati raskaana, osaat ottaa myös vastaan rakentavaa palautetta etkä ole liian herkkänahkainen. Muita avainsanoja ovat rohkeus, joustavuus, ennakkoluulottomuus, heittäytyminen uusiin ideoihin, myynnillinen asenne, pelisilmä ja huumorintaju.

Edut

Tarjoamme todellisen näköalapaikan ja mahdollisuuden rekrytointialan oppimiseen alan kokeneimpien rekrytoijien rinnalla, yhteistyömahdollisuuksia teknologia-alalla tunnettujen organisaatioiden kanssa sekä mahdollisuuden olla luomassa uutta. Olemme myös valmiita palkitsemaan onnistumisista ja tarjoamme mahdollisuuden päästä ideoimaan sekä järjestämään erilaisia tapahtumia. Luonnollisestikin pääset mukaan myös omalle henkilökunnallemme järjestettäviin vapaamuotoisiin tapahtumiin, juhliin ym. ilon hetkiin.

Lisätiedot

Mikäli kiinnostuit niin jätä hakemuksesi ja CV:si meille mahdollisimman piakkoin tai ota yhteyttä, mikäli sinulla heräsi jotain kysyttävää.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hakuohjeet

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".