(Poistunut julkaisusta)

Digital Strategist
Sanoma Media Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.8.2019

Haemme Sanoman b2b mediamyyntiin digitaalisen markkinoinnin ekosysteemiä hyvin ymmärtävää

DIGITAL STRATEGIST

Oletko hakemamme persoona työhön, jossa pääset ratkaisemaan Sanoman suurimpien asiakkaiden digitaalisia haasteita parhaalla mahdollisella tavalla?

Digital Strategistina vastaat digitaalisesta myynnistä kaikissa kanavissa myyntiryhmäsi asiakkuuksissa ja toimit mediaryhmäsi asiantuntijana. Käyt aktiivisesti keskustelua asiakkaiden ja mediatoimistojen kanssa digitaalisista ratkaisuista sekä luot kysyntää ja pidät yllä mediaryhmäsi kiinnostavuutta. Lisäksi vastaat myyntiryhmäsi digitaalisen osaamisesta kasvattamisesta.

Sinulla on vahva ymmärrys mediamarkkinoista ja digitaalisen markkinoinnin laajoista mahdollisuuksista sekä kyky ideoida uusia ratkaisuja asiakkaillemme heidän tarpeidensa mukaan. Edellytämme konsultatiivista otetta sekä useamman vuoden b2b myyntikokemusta.

Näet lasin puolitäytenä ja sisäinen motivaatiosi tuloksen tekemiseen on huipussaan. Luontaisena esiintyjänä vakuutat kuulijasi myös englanniksi. Olet suunnitelmallinen, aktiivinen, positiivinen ja haluat oppia työssäsi uutta. Jos haluat mukaan joukkoomme, tulee sinun olla valmis panostamaan paitsi oman, myös tiimisi menestyksen eteen.

Pääset tekemään hommia mediatoimialan huipulla, Helsingin ydinkeskustassa Sanomatalon 8. kerroksessa, motivoituneessa, ammattitaitoisessa ja mukavassa tiimissä. Sanoma tukee vahvasti työntekijöidensä kehittymistä ja meillä on kunnianhimoiset tavoitteet digitaalisuuden osalta isojen kehitysresurssien tukemana.

Kiinnostuitko? Tehtävästä lisätietoja antaa Head of Digital Tero Tiainen tero.a.tiainen@sanoma.com tai puhelimitse 6.9.2019 klo 9-11 tai 17.9.2019 klo 9-11 040 5732223. Lähetä CV ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 22.9.2019. Haastattelut aloitetaan mahdollisesti jo hakuajan ollessa vielä auki ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.