(Poistunut julkaisusta)

Digital Sales Specialist
3Step IT Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2019

 

3 Step IT on suomalainen, kansainvälisesti yli 20 vuotta toiminut IT-laitteiden elinkaaren hallintaan erikoistunut edelläkävijäyritys. Kokonaispalvelun avulla asiakkaat voivat hallita it-laitteiden rahoitusta, käyttöä ja uusimista kustannustehokkaasti, läpinäkyvästi ja ympäristöystävällisesti. 3 Step IT on voimakkaasti kasvava ja kansainvälistyvä konserni, jonka liikevaihto vuonna 2018 oli 676 miljoonaa euroa. 3 Step IT:llä on tytäryhtiöitä 10 maassa ja yritys työllistää noin 400 työntekijää. Toimisto sijaitsee Ruoholahdessa. Lisätietoja yrityksestä www.3stepit.com

 

Etsimme aktiivista, analyyttista ja kehittämishaluista osaajaa. Periaatteemme 3 Step IT:llä on, että menestyvä liiketoiminta voi olla myös hauskaa. Jos siis asiakaslähtöinen työskentely on sinulle luonnollista, olet asenteeltasi innostunut ja suhtaudut intohimoisesti työhösi pilke silmäkulmassa, saatat olla etsimämme henkilö!

Digital Sales Specialistin tehtävä on 3 Step IT:ssä uusi. Tehtäviin kuuluu työskentely asiakasdatan parissa avustamalla myyntitiimejämme asiakkaan eri ostoprosessien vaiheissa. Tavoitteena on tunnistaa uusia myyntimahdollisuuksia tutkimalla ja analysoimalla asiakasdataa. Merkittävä osa työtä on asiakkaiden kontaktointi puhelimitse, jossa kartoitetaan asiakkaan päätöksentekoprosesseja, avataan uusia myyntimahdollisuuksia ja  jalostetaan markkinoinnin tuottamia liidejä. Tehtävään kuuluu myös aktiivinen digitaalisten kanavien seuraaminen ja sisällön jakaminen.

Parhaiten pärjäät tehtävässä, mikäli tartut innokkaasti, rohkeasti ja oma-aloitteisesti toimeen etkä pelkää haastaa itseäsi. Tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja ymmärrät asiakkaiden tarpeita. Aikaisempi kokemus myyntitehtävistä katsotaan eduksi. Suomen kielen lisäksi odotamme hyvää englannin kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle huippupaikan kansainvälisessä ja menestyvässä kasvuyrityksessä osana energistä ja nuorekasta tiimiämme. Pidämme myös hyvää huolta henkilöstöstämme, sillä tiimimme on tärkein resurssimme!

Oletko sinä etsimämme henkilö? Laita hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 28.2.2019. Huomioithan, että teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

3 STEP IT TYÖPAIKKANA

Olemme aktiivinen ja energinen porukka joka suhtautuu työntekoon intohimoisella ja iloisella asenteella. Työntekijöidemme mielestä yksi parhaista jutuista on positiivinen ja kannustava ilmapiirimme, sillä olemme onnistuneet säilyttämään suurten kasvupyrähdysten rinnalla pienen yrityksen rennon fiiliksen. Arvostamme toisiamme korkealle tittelistä riippumatta, ja rekrytoimme joukkoomme ainoastaan henkilöitä, jotka suhtautuvat työntekoon kanssamme samalla asenteella. Panostamme henkilöstöömme paljon, sillä tiimimme on menestyksemme rakentamisessa tärkein resurssimme.

Käy kurkkaamassa menoamme TÄÄLTÄ