(Poistunut julkaisusta)

Digital Sales Specialist
Oy Hartwall Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2018

Tehtävässäsi hyödynnät digitalisaation mahdollisuuksia kasvattaen arvoa niin asiakkaillemme, yrityksellemme kuin kuluttajillekin. Vastaat kaupallisten toimenpiteiden suunnittelusta, toteutuksesta ja analysoinnista digitaalisissa myyntikanavissamme. Käytät verkostoitumistaitojasi kaupallisen sisällön koordinoinnissa ja järjestelmäosaamistasi teknologian hyödyntämisessä. Osallistut palveluiden ja järjestelmien ylläpitoon sekä kehitystyöhön, jossa asiakaskokemuksen ja myyntitoimenpiteiden vaikutusten analysointi ovat avainasemassa.Tuet ja sitoutat asiakkaita ja kuluttajia uusien palvelujen käyttöönotossa. Raportoit digitaalisen liiketoiminnan kanavamme vetäjälle ja toimipaikkasi sijaitsee pääkonttorillamme, Helsingin Pitäjänmäessä.

Me Hartwallilla työskentelemme nautintobisneksen parissa, ja haluamme sen näkyvän kaikessa mitä teemme. Odotamme sinulta aitoa paloa digitaalisen liiketoiminnan luomia mahdollisuuksia kohtaan, sekä jatkuvaa halua kehittää ja kehittyä itse ammattilaisena. Työskentelyotteeltasi olet oma-aloitteinen, asiakaslähtöinen ja tavoitteellinen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutustaustaa sekä muutaman vuoden kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Työskentelet sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän, jossa pääset mukaan kehittämään digitaalista liiketoimintaa huippubrändiemme parissa, juoma-alan näköalapaikalla.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Head of Digital & Development Sami Höylä, p. 040 735 7383. Hae tehtävää 26.5. mennessä sähköisen hakulomakkeemme kautta. Liitäthän mukaan myös palkkatoiveesi.