Digital Sales Representative, Schneider Electric
Schneider Electric Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2022

Schneider Electric on maailmanlaajuinen energianhallinnan ja automaation asiantuntija. Yli 135 000 työntekijäämme palvelevat asiakkaitamme yli sadassa maassa, auttaen heitä hallinnoimaan energiaa ja prosesseja turvallisesti, luotettavasti, tehokkaasti ja kestävästi. Haluamme, että energiaa on kaikkien saatavilla. Luomme teknologiaa, jolla uudistetaan teollisuutta, muutetaan kaupunkeja ja rikastutetaan ihmisten elämää. Luomme ja tarjoamme myös yhtäläisiä mahdollisuuksia kaikille ja kaikkialla.

Schneider Electric valittiin vuoden 2021 maailman vastuullisimmaksi yritykseksi kansainvälisellä vertailulistalla (Global 100). Haluamme vapauttaa avoimen, globaalin ja innovatiivisen yhteiskunnan loputtomat mahdollisuudet, jotka vastaavat arvojamme: merkityksellisyyttä, monimuotoisuutta ja vaikutusmahdollisuuksien kasvamista.

Lisätietoa Schneider Electricistä: https://www.youtube.com/watch?v=VbldHPFltQQ

Haluaisitko ottaa seuraavan askeleen urallasi digitaalisen myynnin ammattilaisena? Oletko kiinnostunut uudesta teknologiasta ja digitaalisen asiakaspolun rakentamisesta? Jos vastasit kyllä, meillä voisi olla sinulle sopiva tehtävä tarjolla!
Haemme nyt asiakkaallemme Schneider Electricin Espoon toimipisteeseen

DIGITAL SALES REPRESENTATIVEA

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja työtehtävä on vakituinen.

Digital Sales Representativena toimit osana Schneider Electricin Inside Sales -tiimiä, myyden Schneider Electricin Secure Power -liiketoiminnan tuotteita asiakkaillesi, jotka koostuvat IT-jälleenmyyjistä IT- ja sähköjakelijoihin. Secure Power liiketoiminnan alla olevia tuotteita ovat mm. sekä kuluttaja- että yrityskäyttöön APC-brändin alla myytävät tarvikkeet ja telineet.

Digital Sales Representativena päivittäiseen työnkuvaasi kuuluu Schneider Electricin tuotteiden ja ratkaisujen myynti digitaalisten myyntityökalujen ja kanavien avulla. Työssäsi teet tiivistä yhteistyötä tuotteiden jakelukanavina toimivien tukkujen edustajien kanssa ja luot heille työlläsi myyntiä. Vastaat omista asiakkuuksistasi ja pidät huolen tarjousten, sopimusten ja tilausten tekemisestä. Asiakassalkkuusi kuuluu sekä olemassa olevia asiakkuuksia että uusasiakashankintaa.

Hakemalla osaksi Schneider Electricin myyntitiimiä, saat mahdollisuuden päästä monipuoliseen työtehtävään energiseen ja asiantuntevaan tiimiin alan johtavassa kansainvälisessä yrityksessä. Työsi ohella sinulla on mahdollisuus syventää ja laajentaa osaamistasi Schneider Electricin asiantuntijaverkostossa sekä osallistua Schneider Electricin tarjoamiin koulutuksiin. Schneider Electricilla menestystäsi tukee asiantunteva tiimi ja iso organisaatio, jossa on uralla kehittymisen mahdollisuudet. Niinpä tehtävä sopiikin erinomaisesti sekä vastavalmistuneille että jo uraansa aloittaneille myyjille, joilla halu päästä työskentelemään uusia mahdollisuuksia tarjoavaan organisaatioon! Schneider Electricillä saat täyden tuen matkallasi myynnin ammattilaiseksi.

Lisää Schneider Electricin mahdollisesta urakehityksestä voit lukea linkin kautta, ja samalla pääset myös tutustumaan tulevaan esihenkilöösi https://www.se.com/fi/fi/about-us/careers/Interview_Mattsson.jsp

Toivomme sinulta:
-Innostusta tehdä yhteistyötä asiakkaiden kanssa ja kykyä kuunnella asiakasta
-Sujuvia vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja
-Hyvää digitaalisten työkalujen hallintaa ja innostusta kehittää ja hallinnoida asiakassuhteita digitaalisissa ympäristöissä
-Sujuvaa englannin ja suomen kielen taitoa
-Kiinnostusta uuteen teknologiaan
-Soveltuvaa koulutustaustaa (esim. kaupallinen, liiketoiminnan tai markkinoinnin tutkinto)
-Jos sinulla on aikaisempaa työkokemusta esim. sähköjärjestelmien tai konesaliratkaisujen myynnistä, mainiota - tämä auttaa sinua menestymään tehtävässä!

Hakuaika tehtävään päättyy 26.1.2021, mutta haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi pikimmiten sivujemme kautta. Muistathan liittää hakemukseen CV:si. Mikäli sinulla heräsi kysyttävää, niin olethan yhteydessä Adeccon Senior HR-konsultti Maiju Pussiseen sähköpostitse maiju.pussinen@adecco.fi tai puhelimitse numeroon 046 876 0349.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1553488
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät, Toimistotyö
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 23.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Maiju Pussinen (maiju.pussinen (a) adeccogroup.com)
  • Sijainti: Espoo, Espoo