(Poistunut julkaisusta)

DIGITAL PROJECT POTRFOLIO MANAGER
Nice-business Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2020

NICO on it-alan rekrytointi- ja asiantuntijapalveluyritys. Etsimme jatkuvasti eri alojen asiantuntijoita asiakkaidemme mielenkiintoisiin projekteihin. NICO tarjoaa palkitsevan työskentelymallin kokeneille it-ammattilaisille. NICO, Nice-business Consulting Oy, on osa Fujitsu-konsernia. Lisätietoja osoitteesta: https://www.nico.fi/ 


Nico hakee kansainväliselle lääkealan yritykselle Turkuun

DIGITAL PROJECT POTRFOLIO MANAGERIA

Työtehtävät muodostuvat it-projektiportfolion hallinnasta sekä digitaalisen muutoksen koordinoinnista ja tukemisesta. Tehtäviisi kuuluu toiminnan kehittäminen ja aktiivinen yhteistyö eri sidosryhmien, kuten projektipäälliköiden ja PMO:n kanssa, joten toivomme sinulta kykyä verkostoitua sekä vaikuttaa ihmisiin. Ymmärrät valmistavan teollisuuden prosessit sekä projektinhallinnan merkityksen. Tarvittaessa kykenet toimimaan myös projektipäällikkönä pienemmissä it-projekteissa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta muutoshallinnasta ja –viestinnästä sekä tehtaan prosesseista ja automaatiosta. Ymmärrät teknologian merkityksen digitaalisessa transformaatiossa, sillä vastuullasi tulee olemaan mm. digipilottien koordinointi. Pidät kokonaisuuden hallinnassa ja huolehdit, että muutokset vievät toivottuun suuntaan.

Arvostamme erityisesti:

  • Kokemusta projektipäällikön tehtävistä teollisen it:n parista ja laajojen tietotekniikkaprojektien johtamisesta
  • Teollisen it:n ja lattiatason järjestelmien tuntemusta, lisäksi lääketeollisuuden tuntemus katsotaan eduksi
  • Vahvaa osaamista muutoshallinnasta ja –johtamisesta sekä viestinnästä
  • Vahvaa projektihallinnan osaamista sekä ymmärrystä digitaalisesta transformaatiosta 

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Olet tiimityökykyinen, asiakaspalveluhenkinen, tehokas ja oma-aloitteinen. Lisäksi toivomme sinulta myös loistavia vuorovaikutustaitoja ja kykyä haastaa sekä tuoda uusia näkemyksiä.  

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen lisäksi monipuolisia ja haastavia tehtäviä asiakkaan työyhteisössä kiinnostavalla toimialla. Saat käyttöösi nykyaikaiset työvälineet sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi työn ohessa. Työnantajasi on Nico, mutta työpisteesi sijaitsee asiakkaan tiloissa. Työ alkaa heti sopivan asiantuntijan löydyttyä.

Kiinnostuitko? Täytä oheinen hakemus ja liitä CV:si. Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 23.2.2020. Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana ja täytämme tehtävän sopivan ehdokkaan löydyttyä.