(Poistunut julkaisusta)

Digital Project Manager, Helsinki Marketing Oy Ltd
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2020
Etsimme kansainvälisiin tehtäviin ratkaisukeskeistä ja kehittämishaluista Digital Project Manageria asiakasyrityksellemme Helsinki Marketing Oy Ltd:lle. Helsinki Marketing on kaupunkimarkkinoinnin digitalisaation edelläkävijä. Projektipäällikkönä pääset mukaan kehittämään eteenpäin katsovaa yritystä kohti tavoitetta olla Euroopan vaikuttavin kaupunkimarkkinointiyhtiö. Tehtävässä tarvitaan ymmärrystä digitalisaation mahdollisuuksista, kykyä kommunikoida useiden eri sidosryhmien kanssa, riittävää teknistä osaamista sekä erinomaisia projektinhallinnan taitoja. Kaikkein tärkeimpänä kuitenkin on motivaatiosi työtä kohtaan sekä halu oppia uutta. Jos olet ulospäinsuuntautunut tiimipelaaja, etkä pelkää etsiä innovatiivisesti ja oma-aloitteisesti ratkaisuja sekä kehitysmahdollisuuksia, tämä on juuri oikea työpaikka sinulle!
KUVAUS
Tässä työtehtävässä pääset osana ammattitaitoista tiimiä huolehtimaan digitaalisiin palveluihin, taustajärjestelmiin ja tietokantoihin liittyvien projektien etenemisestä sekä kehittämisestä. Työssä on joustavat työajat sekä etätyön mahdollisuus. Yrityksen vaihtuvuus henkilöstössä on pientä, joten työyhteisö on tiivis ja töissä viihdytään. Helsinki Marketing panostaa myös laadukkaaseen esimiestyöhön sekä henkilöstönsä osaamisen kehittämiseen.

Tarjoamme


* Monipuolisen työskentelykentän ja mahdollisuuden laajaan verkostoitumiseen
* Ainutlaatuisen työpaikan kansainvälisen markkinoinnin taustalla
* Ammattitaitoisen tiimin ja esimiehen tuen sekä viihtyisän työympäristön
* Innostavia ja inspiroivia tapahtumia työntekijöille


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä{target="_blank"}.
TYÖNKUVA

* Avoimen datan rajapintojen hyödyntämiseen liittyvien projektien käytännön toteutus sekä uusien ratkaisuiden kehittäminen
* Yleinen projektikoordinointi sekä projektien etenemisen varmistaminen
* Kommunikaatiosta huolehtiminen niin sisäisten kuin ulkoistenkin sidosryhmien osalta
* Erilaisten työkalujen asiakaskokemuksen parantaminen teknisestä näkökulmasta

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva koulutus (teknisen tai kaupallisen alan korkeakoulututkinto)
* Aiempaa työkokemusta projektinhallinnasta
* Perustason ymmärrystä API ratkaisuista sekä kiinnostusta uusien ratkaisuiden kartoittamiseen
* Tietoa ja kiinnostusta teknologian kentällä tapahtuvista muutoksista sekä uusista innovaatioista
* Hyvät kommunikaatiotaidot sekä tietotekniset taidot
* Erinomainen suomen ja englannin suullinen sekä kirjallinen taito


Etsimämme henkilö on:


* Proaktiivinen sekä kehitysintoinen
* Ulospäinkatsova ja ratkaisukeskeinen


Eduksi katsotaan kiinan kielen taito sekä aiempi kokemus projektinhallinnan työkalujen käytöstä (esim. MS Teams tai Trello).

Muuta tietoa


* Aloitus: Tammikuu 2020 tai sopimuksen mukaan
* Kesto: 12kk
* Työmäärä: Kokoaikainen, 5pv viikossa (noin 30-36h/vk)
* Sijainti: Yrjönkatu 21, Helsinki
* Palkkaus: Sopimuksen mukaan
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Helsinki Marketing Oy Ltd:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille{target="_blank"}.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Helsinki Marketing Oy Ltd{target="_blank"} on Helsingin kaupungin omistama kaupunkimarkkinointiyhtiö. Helsinki Marketingin tehtävänä on kasvattaa Helsingin kansainvälistä tunnettuutta ja vetovoimaa yhdessä yritysten, yhteisöjen ja kaupunkilaisten kanssa. Yhtiö on digitalisaation edelläkävijä, jonka mielenkiintoisimpia projekteja ovat esimerkiksi MyHelsinki-sivusto sekä My Helsinki Open API. Yhtiön tavoitteena on nostaa Helsinkiä rohkealla markkinoinnilla jatkuvasti maailman kiinnostavimpien kaupunkien joukkoon hyvän elämän kaupunkina, jossa tehdään tulevaisuuden ratkaisujaHelsinki - the World’s First City as a Service from Helsinki Marketing on Vimeo.