(Poistunut julkaisusta)

DIGITAL PRODUCT OWNER, Vantaa
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2019
Stena Recycling Oy kuuluu ruotsalaiseen Stena Metall -yhtiöön, joka on osa Sten A. Olssonin perheyrityskeskittymää. Stena Metall harjoittaa kierrätystoimintaa viidellä maantieteellisellä markkina-alueella yhteisen Stena Recycling -nimen alla.
Stena Recyclingilla on noin 200 laitosta Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Suomessa ja Puolassa. Näissä laitoksissa jalostetaan yhteiskunnan kaikkien alojen tuottamia jätteitä uusiksi raaka-aineiksi. Pääkonttorimme ja samalla kivijalkamme sijaitsee Göteborgissa, jossa toimintamme sai myös alkunsa vuonna 1939.

 

Oletko etsimämme Asiakasjärjestelmien asiantuntija?

Haemme nyt asiakkaallemme henkilöä osa-aikaiseen vuokratyösuhteeseen 

DIGITAL PRODUCT OWNER / DIGITAL MANAGER – tehtävään.

Stena Recycling Oy:n tarpeena on löytää henkilö tukemaan yrityksen toimintaa asiakasrajapinnassa olevien digitaalisten tuotteiden ja tietojärjestelmien alueella. Viikkotyöaikasi tulee olemaan vähintään 24 h/vko ja toivomme, että pystyisit aloittamaan tehtävässä mahdollisimman pian. Toivomme sinulta aiempaa työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä sekä vahvaa kiinnostusta ja / tai suuntautuneisuus tietoteknisiin järjestelmiin.

Työtehtävät: 

-  Ylläpitää ja kehittää olemassa olevia asiakasrajapintaan liittyviä järjestelmiä ja digiratkaisuja (esim. CRM, asiakasportaali, internet-sivut).
-  Olla lanseeraamassa mahdollisia uusia järjestelmiä ja digipalveluja. 
-  Tunnistaa asiakastarpeita ja hallita digitaalisten tuotteiden / järjestelmien käyttöönottoa paikallisesti, mukaan lukien koordinoida paikallisia järjestelmätestauksia. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
 
-  Tietotekniikan sujuva hallitseminen ja vahva kiinnostus ja / tai suuntautuneisuus tietoteknisiin järjestelmiin. 
-  Hyvät viestintätaidot
-  Projektityöskentelytaidot / järjestelmällinen tapa työskennellä. 
-  Vaaditaan sujuva englanninkielen taito. Ruotsin kielen taidosta on apua. 

Toivomme, että olet työskentelytyyliltäsi itseohjautuva, yrittäjähenkiseen ja rentoon työilmapiiriin sopiva persoona. Henkilönä olet yhteistyökykyinen ja innostunut oppimaan jatkuvasti uutta. 

Osaava henkilökunta on meille tärkeä voimavara ja menestyksemme perusta. Kasvavan ja kehittyvän yhtiömme rekrytoinnissa korostuvat erityisesti ammatillinen osaaminen ja oppimiskyky. Olennaista on tämän lisäksi oikea asenne ja oma-aloitteisuus. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän ammattitaitoisessa ja mukavassa työporukassa.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröidyllä cv:lläsi painamalla "Hae"-painiketta. Haastattelut aloitetaan jo hakuajan puitteissa, joten lähetäthän hakemuksesi pikimmiten. Etenemme prosessissa pikaisella aikataululla ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Suvi Väänänen suvi.vaananen@manpowergroup.fi .

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys