Digital Producer Tallink Silja Oy:lle, Helsinki
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.1.2020
Etsimme nyt teknisesti taitavaa sisällöntuottajaa Tallink Siljan sisältömarkkinoinnin tiimiin. Tarjoamme sinulle monipuolisen roolin osana hyvinvoivaa, motivoitunutta ja tiivishenkistä ryhmää sekä tilaisuuden kasvattaa osaamistasi entisestään. Olet etsimämme henkilö mikäli sinulla on kokemusta sisällöntuotannosta digitaalisiin markkinointikanaviin, teknistä osaamista sekä positiivinen ja energinen asenne työhösi. Lue lisää tehtävästä ja hae merellisiin maisemiin osaksi tunnettua brändiä!
KUVAUS
Digital Producerin roolissa Tallink Siljalla työskentelet monipuolisessa roolissa sisällöntuotannon tehtävissä. Vastaat markkinointisivustojen päivittämisestä, luot sisältöä tekstin ja kuvien muodossa (etenkin verkkosivut, some), kommunikoit sisäisille sidosryhmille sekä kehität sisältöä saadun datan avulla. Työsi edellyttää osaamista ja ymmärrystä sisällöntuotannosta, mutta myös hyvää teknistä ymmärrystä.

Tarjoamme


* Vastuullisen ja monipuolisen roolin tiimissä, jossa työt tehdään hyvällä hengellä toista tukien
* Tilaisuuden työskennellä osana tunnettua brändiä
* Vapautta ja vastuuta tuoda oma näkemyksesi esiin
* Aidon mahdollisuuden kehittää itseäsi sisällöntuotannon tehtävissä

TYÖNKUVA
Työtehtäviäsi ovat:


* Sisällöntuotanto (verkkosivut ja niiden päivittäminen sekä some)
* Sidosryhmäyhteistyö ja tiedottaminen
* Kehitystyö ja -tehtävät datan avulla sekä tiimin kanssa

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on kokemusta sisällöntuotannosta sekä hyvää yleistuntemusta digitaalisista markkinointikanavista. Työskentelet luontevasti järjestelmien parissa ja viihdyt teknisten asioiden ympärillä. Sisällöntuotannon osalta arvostamme sinulta näkemyksiä ja intohimoa tuottaa ja päivittää materiaalia markkinointikanaviin. Puhut sujuvasti suomea ja englantia sekä viihdyt tiimityössä.

Etsimällämme henkilöllä on:
* Kokemusta sisällöntuotannosta sekä hyvä ymmärrys digitaalisista markkinointikanavista
* Positiivinen ja energinen asenne sekä hyvät yhteistyötaidot
* Intohimoa ja näkemystä sisällöntuotannon kehittämiseen
* Hyvät tekniset taidot ja osaamista datan ja järjestelmien parissa työskentelystä
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito

Muuta tietoa


* Aloitus: Sopivan henkilön löydyttyä
* Kesto: Vuoden 2020 loppuun asti, jatko mahdollinen
* Sijainti: Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Tallink Silja Oy puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Tallink Silja Oy on osa AS Tallink Gruppia, joka on yksi Itämeren alueen suurimmista matkustaja- ja rahtiliikennevarustamoista. Yhtiö liikennöi laivoja Silja Line -brändin alla Helsingistä ja Turusta Ahvenanmaan kautta Tukholmaan. Lisäksi Tallink Silja Oy myy välittäjänä AS Tallink Gruppin operoimia laivoja, jotka liikennöivät Tallink-brändin alla mm. reitillä Helsingistä Tallinnaan.

Tallink Silja Oy toimii Helsingissä, Turussa ja Tampereella sekä tytäryhtiö Sally Ab Maarianhaminassa. Yritys työllistää maalla noin 500 ja merellä noin 1000 henkilöä.
AS Tallink Grupp on listattu Tallinnan pörssissä vuodesta 2005 ja Helsingin pörssissä joulukuusta 2018 alkaen. Sijoittajaviestinnästä vastaa AS Tallink Grupp.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1335192
  • Tehtäväalue: Markkinointi/mainonta
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki