(Poistunut julkaisusta)

DIGITAL PARTNERSHIP MANAGER
IPF Digital Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.7.2018

Etsimme myynnillistä, innovaatiohaluista ja uudistamisesta innostuvaa kumppanuuksien kehittäjää online-rahoitusratkaisujen pariin.

Haluatko olla mukana osana rahoitusalan murrosta ja tekemässä ainutlaatuista yhteistyötä partneriverkoston kanssa? Digital Partnership Managerin roolissa olet osa vahvan rahoitusalan toimijan ydintiimiä Suomessa ja pääset kehittämään kumppanien kanssa uudenlaisia ja parempia rahoituspalveluita erityisesti B2C-kohderyhmille. Roolissasi vastaat kumppanuusstrategian suunnittelusta ja toteutuksesta. Varmistat olemassa olevien kumppanuuksien kautta toteutuvan myynnin kehittymisen. Kumppaneitamme ovat onlinepohjaisia kuluttajapalveluita tarjoavat yritykset, affiliate-markkinointitoimijat, kampanjabrändien haltijat sekä brokerit.

Odotamme myyntiasennetta, koska merkittävässä roolissa työssäsi on rakentaa uutta liiketoimintaa uusien kumppanien kanssa. Tunnistat ja kontaktoit potentiaalisia kumppaneita sekä rakennat heidän kanssaan ratkaisuja tulokselliseen ja loppuasiakkaiden kannalta parempaan ja tulokselliseen palveluun. Hyvät verkostoitumis-  ja vuorovaikutustaidot ovat sinulle luontevia ominaisuuksia. Lisäksi tarvitset tehtävässä projektinhallintakykyä, jotta varmistat asioiden viennin käytäntöön asti.

Innovointikyky ja oma-aloitteinen kehittämishalu on tärkeää, jotta tunnistat uusia ratkaisuja ja liiketoimintaideoita digitaalisessa ympäristössä. Ratkaisumme ovat täysin online-pohjaisia rahoitusratkaisuja, joten mahdollisuudet luoda ylivertaisia asiakaskokemuksia ja palveluita ovat liki rajattomat. Huomioimme luonnollisesti alan säädökset ja normit – olemmehan merkittävästi mukana kehittämässä näitä. Kuten keskeisen brändimme Credit24:n mainonnassa kerrotaan: me emme ole pankki; asiakkaat haluavat parempaa palvelua.

Digital Partnership Managerina olet osa Suomen organisaation johtoryhmää ja sitä kautta osallistut liiketoiminnan kehittämiseen. Olet osa kansainvälistä organisaatiota ja teet yhteistyötä tiivisti myös muiden maiden kumppaneiden kanssa, joten tarvitset työssäsi myös sujuvaa englannin kielen taitoa. Rahoitusalan tuntemus on eduksi, mutta perehdytämme sinut alaan. Ratkaisevinta on asenteesi ja oppimishalusi. Arvostamme tuoretta näkemystä digitaalisesta myynnistä ja markkinoinnista, sekä kokemusta ajattelusta laatikon ulkopuolelta.

IPF Digital Finland tarjoaa sinulle mahdollisuuden olla mukana toimialan uudistuksessa paikalta, jossa sitä tehdään eikä katsota. Tukenasi on kansainvälinen pohja, vahva fintech – osaaminen, laadukkaat brändit ja mukavat työsuhde-edut. Olemme positiivinen, huumorintajuinen ja innovatiivinen tiimi ammattilaisia valmiina uudistamaan rahoitusalaa. Matala organisaatio tarjoaa mahdollisuuden uusien ideoiden toteuttamiseen ja nähdä työn tulokset käytännössä.

Oletko valmis liittymään mukaan uudistukseen? Hyvä. Lähetä CV:si ja kerro hakemuksella miksi juuri sinä olisit tärkeä osa toimialan muutosta osoitteessa www.mercuriurval.com/fi ja viitteellä FI-12869. Hakuaika päättyy 12.8.2018, mutta suosittelemme hakemaan mahdollisimman nopeasti. Käsittelemme hakemuksia niiden saavuttua. Mercuri Urvalin konsultit Pasi Lepistö +358 50 490 3670 (viikko 28) ja Anne Harrila +358 40 6570247 (viikot 29-31) auttavat sinua mahdollisten kysymysten osalta.