(Poistunut julkaisusta)

Digital Marketing Trainee
Best Friend Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2018

Best Friend Group on pohjoismainen markkinajohtaja lemmikkieläintuotteissa ja historiamme ulottuu yli 40 vuoden päähän. Uskomme, että lemmikkieläimet tekevät ihmisistä onnellisempia ja tyytyväisempiä.

Etsimme nyt joukkoomme Digital Marketing Traineeta Kuopion pääkonttorille. Voisitko se olla sinä?

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittyä käytännön työtehtävien ja täsmäkoulutuksen myötä digitaalisen markkinoinnin ja mainonnan monipuolisiin tehtäviin. Arvostamme ennen kaikkea motivaatiota, halua oppia ja kehittyä sekä innostusta kehittyä asiantuntijaksi digitaalisen markkinoinnin maailmaan.

Tulevalta digitaalisen markkinoinnin asiantuntijalta odotamme lisäksi:

  • Ymmärrystä hakukoneoptimoinnista (SEO) ja -markkinoinnista (SEM)
  • Erilaisten digitaalisten alustojen käyttökokemusta ja osaamista
  • Analyyttistä ja luovaa ajattelutapaa

Jos digitaalisen markkinoinnin tehtävät ja työ jatkuvasti kehittyvässä, kansainvälisessä ja innovatiivisessa yrityksessä kiinnostavat, voit olla etsimämme henkilö. Tarjoamme henkilöstöllemme mahdollisuudet urakehitykseen sekä näköalapaikan alan huipulla.

Hakuaika päättyy 20.5.2018.

HAE HETI, HAASTATTELUT KÄYNNISTYVÄT JO HAKUAIKANA.

Tämä työpaikka on avoinna DigiTalent Akatemia -rekrytoivan koulutusohjelman kautta.

Ohjelmaan hakeminen edellyttää kahden hakemuksen täyttämistä:

• Jätä Työhallinnon hakemus osoitteessa https://koulutukset.te-palvelut.fi  (koulutusnumero 676980)

• Täytä sähköinen hakemuksesi Saranen Consultingin järjestelmään.

Rekrytoivassa koulutusohjelmassa sinun ja Best Friend Groupin välille tehdään 6kk kestävä koulutussopimus, jonka tavoitteena on työsopimus ohjelman jälkeen. Koulutusohjelmassa pääset heti mukaan rekrytoivan yrityksen käytännön projekteihin ja työtehtäviesi ohessa osallistut alan huippuasiantuntijoiden kattavaan koulutukseen. Koulutus sisältää n. 20 koulutuspäivää Googlelta sekä alan parhailta asiantuntijoilta. Koulutusaiheina ovat mm. AdWords in Action, Advanced Google Analytics, Display and YouTube, SEO ja Conversion Optimization. Ohjelman aikana pääset suorittamaan koulutusten tukemana AdWords-sertifiointeihin tähtäävät testit.

Työsuhteeseen tähtäävässä ohjelmassa yhdistyy tehokas työssä oppiminen ja laadukas koulutus. Ohjelma toteutetaan tiiviissä yhteistyössä ELY-keskuksen, TE-palveluiden ja rekrytoivien yrityksien kanssa. Ohjelma on suunniteltu sinulle, joka olet työtön tai työttömyysuhanalainen, määräaikainen työsuhteesi on päättymässä tai olet koulutustasi vastaamattomissa työtehtävissä. F.E.C.-ohjelman ajaksi tehdään koulutussopimus ja voit hakea ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea sekä kulukorvausta.

DigiTalent Akatemia on työhallinnon rahoittama F.E.C.-koulutus. DigiTalent Akatemia toteutetaan tiiviissä yhteistyössä rekrytoivien yritysten, Saranen Consultingin ja työhallinnon kanssa.

[avainsanat: markkinointi, trainee, digimarkkinointi, hakukoneoptimointi, markkinointikoordinaattori, markkinointiharjoittelija, harjoittelija]