(Poistunut julkaisusta)

Digital Marketing Strategist
Visma Enterprise

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.12.2019
Etsimme näkemyksellistä digimarkkinoinnin strategistia vahvistamaan markkinointitiimiämme. Tiimi on kokonaisvastuussa yrityksemme markkinoinnista, viestinnästä ja asiakastapahtumista.

Otat omistajuuden palveluidemme digitaalisen markkinoinnin strategian kehittämisestä ja varmistat onnistuneen toimeenpanon yhdessä asiantuntijoiden ja kumppanien kanssa. Tiimin roolitus ja kumppanimme mahdollistavat sen, että voit keskittyä tähän tehtävään täysillä ja osoitat onnistumisen mitattavien tulosten kautta.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on vahvaa digimainonnan kentän tuntemusta sekä kokemusta monikanavaisen markkinoinnin toteuttamisesta. Olet kunnianhimoinen ammattiosaamisesi kehittämisessä ja haluat kehittää omaa osaamistasi jatkuvasti muuttuvassa markkinoinnin ympäristössä. Työpäiväsi avainsanoja ovat mm. SEO, SEM, CRO, CRM, analytics.

Olet positiivinen, tuloshakuinen, innovatiivinen ja tehokas tiimipelaaja, joka janoaa päästä kehittämään verkkonäkyvyttämme, viemään liidiprosessia uudelle tasolle sekä virittämään analytiikkaamme tukemaan paremmin liiketoiminnan tarpeita. Asiakaskokemus on lähellä sydäntäsi. Toteuttaaksesi digistrategiaamme teet tiivistä yhteistyötä eri asiantuntijoiden kanssa sekä hyödynnät tutkimuksia, analyysejä ja raportointia.


Arki kanssamme on kaikkea muuta kuin ryppyotsaista, ja teemme yhteistyötä myös monen muun tiimin kanssa. Meillä työntekijöistä pidetään huolta monin tavoin, ja mutkaton yrityskulttuurimme, huumori sekä tsemppaavat työkaverit pitävät mielen virkeänä ja työnteon sujuvana. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten yrittäjähenkiseen draiviin luo ainutlaatuisen ympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia.


Vakuuta meidät ja jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, hakuaika päättyy 31.1.2020. Työpaikka on vakituinen ja se sijaitsee valintasi mukaan Helsingissä, Tampereella tai Vaasassa. Lisätietoja tehtävästä antaa 2.1. klo 13-14 ja 9.1. klo 14-15 markkinointipäällikkö Susanna Salkolahti, susanna.salkolahti@visma.com, puh. +358 40 5572502.


Visma Enterprise Oy tarjoaa monipuolisesti henkilöstö- ja työvoimanhallintaratkaisuja sekä opetushallinnon sähköisiä palveluita. Taustallamme on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo Visma, joka työllistää Suomessa jo yli 1400 asiantuntijaa.

Visma tarjoaa ohjelmistoja ja palveluja, jotka yksinkertaistavat ja digitalisoivat keskeisiä liiketoimintaprosesseja sekä yrityksissä että julkisella sektorilla. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa sekä Benelux-maissa. 10 000 työntekijää, yli 900 000 asiakasta ja NOK 11 389 miljoonan (n. 1,17 mrd. euroa) liikevaihto vuonna 2018 tekevät Vismasta yhden Euroopan johtavista ohjelmistoyhtiöistä. www.visma.fi