Digital Marketing Specialist
Planmeca Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.12.2021

Markkinointi- ja viestintätiimimme etsii vahvistuksekseen osaavaa ja oma-aloitteista digimarkkinoinnin asiantuntijaa ideoimaan ja toteuttamaan digitaalisen markkinoinnin projekteja.

Mitä tehtävä sisältää
Parikymmenhenkinen markkinointi- ja viestintätiimimme koostuu viestinnän, graafisen suunnittelun ja digitaalisen markkinoinnin ammattilaisista, joiden kanssa toimit tiiviissä yhteistyössä yritysryhmämme markkinoinnin suunnittelussa ja toteuttamisessa. Tehtävässä käytät monipuolisesti digitaalisen markkinoinnin työkaluja. Rakennat ja ylläpidät yritysryhmän verkkosivuja ja toteutat muun muassa visuaalisen linjan mukaisia uutiskirjeitä, houkuttelevia kampanjasivustoja sekä osallistut itse aktiivisesti kampanjatoimenpiteiden ideointiin. Osallistut myös yhtiömme intranetin, extranetin sekä nettisivujen toiminnallisuuksien kehittämiseen ja markkinointiautomaatioiden toteutukseen.

Mitä odotamme sinulta
• Soveltuvaa koulutusta alalle
• Kokemusta sisällönhallintajärjestelmistä, Googlen työkaluista ja markkinoinnin automaatiosta
• Ymmärrystä monikanavaisesta markkinoinnista
• Kokemusta analytiikan hyödyntämisestä ja kehittämisestä
• Kykyä toteuttaa itsenäisesti analyysiin pohjautuvia, asiakaskokemusta parantavia toimenpiteitä
• Mielellään muutaman vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä
• Tiimityötaitoja ja pitkäjänteisyyttä
• Erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi
• Kiinnostusta itsesi kehittämiseen ja osaamisesi ylläpitämiseen uusien sovellusten niin vaatiessa

Eduksesi katsomme HTML- ja CSS-osaamisen sekä kokemuksen sosiaalisen median mainonnasta ja CRM-järjestelmistä.

Mitä tarjoamme sinulle
Tarjoamme vakituisen työpaikan kotimaisessa, mutta kansainvälisessä perheyrityksessä, jossa päätöksiä tehdään nopeasti. Sinulla on joustavat työajat Planmecan pääkonttorilla Helsingin Herttoniemessä, ja osan viikosta voit halutessasi tehdä etätyönä. Osana tiimiämme pääset toteuttamaan ja suunnittelemaan markkinointia ja mainontaa ja edistämään myös tytäryhtiöidemme ja jakelijoidemme myyntiponnisteluita ympäri maailmaa. Työpaikkasi on yksi maailman menestyneimmistä terveysteknologiayrityksistä, jossa uskotaan huipputeknologiaan, innovaatioon ja suomalaiseen osaamiseen kansainvälisillä markkinoilla.

Lisätiedot ja hakuohjeet
Lisätietoja tehtävästä antaa Digital Marketing Specialist Roni Eteläaho, roni.etelaaho (a) planmeca.com.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 3.2.2022 oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot