Digital Marketing Specialist
Barona Luova Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.11.2021

Hei sinä datalähtöinen digimarkkinoija pääkaupunkiseudulla tai Turussa! Onko sinulla markkinoinnin automaatio hallussa? Innostutko analytiikasta ja sen kehittämisestä? Tahtoisitko työskennellä vakavaraisessa suomalaisessa pörssiyhtiössä? Meillä on sinulle kiinnostava projektimahdollisuus, joten jatka lukemista!

Suomalainen kemian teollisuuden alalla toimiva yritysasiakkaamme on vailla digimarkkinoinnin ammattilaista määräaikaiseen sijaisuuteen. Tulevan spesialistin tiimi on jakaantunut sekä Espoon, että Turun toimistolle, joten työpaikka voi sijaita kummassa tahansa sijainnissa. Etsimämme henkilö on digitaalisen markkinoinnin spesialisti, jonka tehtävänä on edistää yrityksessä erityisesti digitaalista markkinointia ja vastata mm. markkinoinnin automaatioon liittyvästä kehittämisestä ja toteutuksesta. Tehtävässä hyvin tärkeässä roolissa ovat myös asiakaskommunikaation kehittäminen sekä toteuttaminen ja erinomaisen asiakaskokemuksen tuottaminen datalähtöisesti, markkinoinnin automaatiota hyödyntäen. Työnkuva painottuu B2B-puolelle. Työ alkaa mahdollisimman pian ja kestää toukokuuhun 2022 asti.

Sinulleko?

Jos tahdot hypätä mukaan määräaikaiseen projektiin ja kääriä hihat kehittääksesi, suunnitellaksesi ja toteuttaaksesi, innostut tehtävästä varmasti. Sinulla tulisi olla ymmärrystä markkinointidatan analytiikasta, automaatiosta ja optimoinneista. Et ole ehkä se luova sisällöntuottaja, vaan raportoinnin rakentaja ja automaation operoija. Sinulle ovat tuttuja verkkoanalytiikan työkalut, kuten Google Data Studio ja Google Tag Manager, ja ymmärrät verkkosivustojen tavoitteita. Teet mielelläsi työtä hands on ja asiakaslähtöisesti. Mikäli kuvailisit itseäsi myös oma-aloitteiseksi, aikaansaavaksi sparrailijaksi, olisi huippua tutustua sinuun lisää!

Miksi hakisit?

Tässä tehtävässä pääset iskemään kädet sinne kuuluisaan saveen, antamaan näkemyksellisyyttäsi, jakamaan osaamistasi, luomaan prosesseja ja rakentamaan esim. kehitysroadmapin digitaalista markkinointia tukemaan. Sinulla on aito mahdollisuus viedä markkinointia seuraavalle tasolle. Vastassasi on superhyvä ammattilaisten tiimi, joka tukee ja kuuntelee ideoita. Saat johtaa omaa työtäsi, mutta samalla saat tarvittavan tuen ja avun läheltä. Pääset lisäksi osallistumaan kiinnostaviin koulutuksiin. Vaikka työtä markkinoinnin tiimeissä usein onkin paljon, myös omaa henkilökohtaista vapaa-aikaasi arvostetaan. Etätyöskentelyyn on myös mahdollisuus noin parina päivänä viikossa. Lisäksi saat käyttöösi modernit työvälineet ja järjestelmät. Työsuhde solmitaan Barona Luovan kanssa ja palkkauksesi on kilpailukykyinen. Tarjoamme Baronan kattavat työterveyspalvelut ja henkilöstöedut.

Kiinnostuitko? Mikäli kyllä, laita meille hakemus, niin tutustutaan! Kerro hakemuksessasi myös kummassa sijainnissa tahtoisit työskennellä. Hakuaikaa on 7.12. saakka. Mikäli sinulle jäi kysyttävää voit olla yhteydessä Barona Luovan Emmiin sähköpostitse emmi.tammenniemi@barona.fi tai puhelimitse 26.11. klo 14-15 tai 2.12. klo 14-15.

Voit olla yhteydessä Barona Luovan Emmiin sähköpostitse emmi.tammenniemi@barona.fi tai puhelimitse 26.11. klo 14-15 tai 2.12. klo 14-15.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1528157
  • Tehtäväalue: Markkinointi ja media, Toimistotyö
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 7.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: (emmi.tammenniemi (a) barona.fi)
  • Puhelin: 044 491 4721
  • Sijainti: Espoo, Turku