Digital Marketing Specialist
Adecco Group

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2021

Adecco osa maailman suurinta henkilöstöpalvelualan toimijaa, The Adecco Groupia, joka on Fortune 500 yritys. Meillä on maailmanlaajuisesti yli 5200 toimipistettä, 60 eri maassa ja yli 34 000 työhönsä intohimoisesti suhtautuvaa kollegaa ympäri maailman. Inklusiivisuus-, oikeudenmukaisuus- ja tiimityökulttuurimme antaa ihmisille ja organisaatioille voimaa, ruokkii talouksia ja rakentaa parempia yhteiskuntia. Työntekijämme äänestivät meidät numero 7 Great Place to Work® -listalle - maailman parhaiden työpaikkojen 2020 listalle. Tällä hetkellä Suomessa Adecco-perheeseen kuuluu Adeccon lisäksi rakennus- ja kaivostoimialan henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistunut Sihti.

Etsimme nyt osa-aikaista Digital Marketing Specialistia osaksi pohjoismaista markkinointitiimiämme! Haemme työntekijää Turun seudulta, aloitusajankohta mahdollisimman pian. Työaika on joustava ja viikkokohtainen työaika voidaan sopia sopimaan esim. sinun opiskelurytmiisi. Toivomme kuitenkin, että pystyt sitoutumaan vähintään n. 15 työtuntiin viikossa. Tehtävää voi hoitaa osin halutessaan myös etänä, mutta perehdytys työhön toteutetaan Turun toimistolla.

Tiimissämme pääset tutustumaan laajasti henkilöstöpalvelualan toimintaan ja sen monipuolisiin markkinoinnin työtehtäviin pohjoismaisella tasolla. Tehtäviesi painopiste keskittyy sisällöntuotantoon ja digimarkkinointisisältöjen tuottamiseen lähinnä Norjan ja Ruotsin alueelle, ja siksi tässä tehtävässä edellytetään ruotsin kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa sekä norjan kielen ymmärtämistä. Pääset myös osallistumaan Suomen markkinointiin.

Työnkuvasi koostuu mm. maksullisten digikampanjoiden tuottamisesta ja seurannasta, kampanjatuloksien raportoinnista ja muun mainonnan tuottamisesta työnhakija- sekä B2B-kohderyhmille. Käytät mm. Facebook Ads Manageria, Google Adsia ja LinkedIn Campaign Manageria. Myös tekstisisältöjen tuotanto on osa työtäsi muiden monipuolisten markkinoinnin tehtävien lisäksi.

Arvostamme työntekijässä aitoa kiinnostusta markkinoinnin työtehtäviin, visuaalista silmää, oma-aloitteisuutta ja halua oppia uutta. Toivomme jo jonkin verran työkokemusta digimarkkinoinnin tehtävistä ja kykyä suoriutua tehtävistä itsenäisellä otteella. Ruotsin, suomen ja englannin sujuva kielitaito on työssä välttämätön, norjan kielitaidon katsomme eduksi.

Markkinointitiimissämme uskomme tiiviiseen yhteistyöhön, positiiviseen asenteeseen, keskinäiseen kunnioitukseen, avoimeen viestintään ja kasvumahdollisuuksiin. Virtuaalitiimimme jäsenet sijaitsevat eri Pohjoismaissa, mikä tarkoittaa, että työskentelet Ruotsin, Norjan ja Suomen markkinoinnin ammattilaisten kanssa. Tarjoamme sinulle hienon mahdollisuuden kasvattaa markkinoinnin osaamistasi, rennon tiimin ja arvokasta ja monipuolista työkokemusta kansainvälisessä yrityksessä. Saat työllesi hyvän perehdytyksen ja tiimin täyden tuen. Saat myös itse vaikuttaa työnkuvaan taitojesi ja kiinnostuksesi perusteella!

Mikäli näet itsesi osana Adeccon tiimiä, lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen englanniksi 31.10.2021 mennessä! Lisätietoja saat Nordic Digital Marketing Strategistilta, Jarina Leskiseltä, sähköpostitse: jarina.leskinen@adeccogroup.com.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1510793
  • Tehtäväalue: Markkinointi ja media, Viestintä
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Maarit Jolla (maarit.jolla (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Turku