Digital Marketing Specialist

Atea Finland Oy
Tietoa tehtävästä

Haemme nyt Vantaalle Digital Marketing Specialistia Atean myymien tuotteiden ja palveluiden sekä sähköisten kauppapaikkojen ja portaalien markkinointiin eCommerce-tiimiin!

Sinulla on kokemusta digitaalisesta markkinoinnista ja ymmärrät verkkokaupan lainalaisuuksia. B2B-myynnin ja -markkinoinnin tuntemus on iso plussa, muttei välttämättömyys. Osaat luoda kiinnostavia sisältöjä erilaisissa formaateissa; uutiskirjeet, kuvien käsittely, videoiden editointi, huomiota herättävä otsikointi ja myyvien tekstien tuottaminen on sinulla verissä. Tunnet hakusanamainonnan työkalut ja osaat hoitaa näitä itsenäisesti. Vaikka välillä voit maalata isommallakin pensselillä, osaat tarpeen tullen toimia huolellisesti ja keskittyä detaljeihin. Sinulla pysyy langat käsissä ja pystyt koordinoimaan useita samanaikaisia kampanjoita.

Toimit sujuvasti matriisissa, nautit haasteista ja osaat tehdä päätöksiä numeroiden kautta. Olet hyvä neuvottelija ja saat tulosta aikaiseksi - toisaalta myös arjen rutiinit hoituvat sinulta mallikkaasti. Osaat toimia virtuaalitiimeissä ja viedä projekteja maaliin. Ymmärrät hyvin eri markkinointikeinojen ja medioiden vahvuudet. Digitaalisuus kiinnostaa sinua aidosti ja koet toimimisen kansainvälisessä pelikentässä alan parhaiden kumppaneiden kanssa houkuttelevana.

Ihmisenä olet avoin, sosiaalinen ja verkostoituva. Osaat pitää langat käsissäsi ja olet kuin kotonasi erilaisten persoonien parissa.

Odotamme sinulta


 • Tehtävään soveltuvaa koulutusta

 • Työkokemusta digitaalisesta markkinoinnista mielellään verkkokaupan ja/tai B2B-myynnin parista

 • SEM ja SEO osaamista

 • Osaamista sähköpostituksista, tekstin tuottamisesta, kuvien ja videoiden editoinnista ja verkkosivujen sisällöntuotannosta

 • Erinomaisia yhteistyötaitoja sekä ystävällistä ja jämäkkää otetta työhön

 • Kykyä pitää langat käsissä ja hoitaa sovitut asiat maaliin

 • Suomenkielen lisäksi sujuvaa englanninkielen taitoa (suullinen ja kirjallinen)

 • Kaupallista otetta

 • Kykyä analysoida numeroita ja viedä tulokset käytäntöön

 • Digitaalisen markkinoinnin, tekniikan ja prosessien ymmärrystä sekä osaamista näiden kehittämiseen

Tarjoamme sinulle


 • Paikan huipputiimissä

 • Asiantuntevat kollegat ja organisaation tuen

 • Joustavat työajat ja kilpailukykyiset edut

 • Huumorilla höystettyjä työpäiviä

 • Koulutusmahdollisuudet ja mielenkiintoisen urapolun

Tulevan esimiehen terveiset

"Tiimi, johon haen vahvistusta, on keskeisessä roolissa Atean kasvutarinassa. Haluan löytää paitsi markkinointiosaajan, myös juuri oikea persoonan vahvistamaan tiimiämme. Toivon, että tulevalla Digital Marketing Specialistilla on asenne kohdillaan ja tahto viedä Atean digitaalista markkinointia uudelle tasolle. Valittavalle henkilölle lupaan antaa kaiken tukeni tässä tehtävässä onnistumiseksi!"

Hakuaika päättyy 16.4.2021, mutta aloitamme haastattelut jo aiemmin ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoiva esimies Tomi Mäkinen p. 046 875 1113 ma 29.3 klo 9-11, ti 30.3 klo 13-15 ja ke 7.4 klo 13-15.

Töissä Atealla Meillä Atealla on tekemisen meininki. Arvostamme osaajia, jotka haluavat kehittyä ja kehittää yhdessä kollegoiden ja asiakkaidemme kanssa. Meillä olet osa joukkuetta, jossa jokainen voi antaa parhaan panoksensa yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi. Meitä yhdistää se, että teemme asiat aina hyvin ja asiakkaamme positiivisesti yllättäen. Haluatko tietää lisää henkilöstöeduistamme ja kuulla, mitä atealaiset miettivät työstään? Tutustu meihin nettisivuillamme osoitteessa www.atea.fi/ura-ateassa.
Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 16.4.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Tutustu työpaikkaan
Tietoa työnantajasta