(Poistunut julkaisusta)

Digital Marketing Specialist
Barona Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.12.2020

Hei digimarkkinoinnin osaaja, täällä on tekijälle paikka!
Etsimme Baronan marcom-tiimiin digitaalisen markkinoinnin asiantuntijaa.

Mikä juttu, mikä Barona?

Ihmiset ovat Baronan ydin. Rekrytoimme, koulutamme, konsultoimme, valmennamme ja kuntoutamme. Olemme ihmisille työelämän bestis työuran käänteissä ja pyörteissä. Luomme väyliä työhön ja tarjoamme erilaisia tapoja työllistyä. Kehitämme sitkeästi työn hakemisen ja tekemisen kokemusta ja uskomme siihen, että työ on iloinen asia ja nykypäivän työelämä voi ihan oikeasti olla onnellista ja hauskaa.

Entä Baronan markkinointi?

Baronan markkinointi- ja viestintätiimi toimii kahdessa roolissa: yhtäällä rakennamme Baronan asiakkaille ennätystuloksiin yltävää rekrytointi- ja työnantajamarkkinointia, ja toisaalta sen rinnalla kehitämme Baronan omaa B2B- ja B2C-markkinontia entistäkin tuloksellisemmaksi. Näitä maailmoja yhdistää yksi yhteinen tavoite: yksilöiden ja yritysten kasvun vauhdittaminen markkinoinnin ja viestinnän keinoilla.

Digimarkkinoinnin asiantuntijan tehtävässä tarvitset kokemusta sosiaalisen median mainonnan ostamisesta (Facebook Ads, Smartly ja vastaavat), Googlen mainosjärjestelmistä (Google Ads -kokonaisuus) sekä ohjelmallisesta ostamisesta (Adform ja vastaavat). Ihailemme osaamistasi, jos olet lisäksi käyttänyt Google Tag Manageria ja olet rakentanut raportteja Google datastudiolla.

Digimarkkinoinnin asiantuntijana suunnittelet ja operoit monikanavaisia digitaalisia kampanjota, joita optimoimalla tuotat konversioita ja liidejä. Visualisoit ja analysoit tulosdataa dashboardien kautta muotoon, joka auttaa koko tiimiä kehittämään tekemistä jatkuvasti paremmaksi. Lähimpiä työkavereitasi ovat markkinoinnin asiantuntijat digi-, viestintä- ja sisältöminitiimeissä.

Me tarjoamme sinulle:

 • Osaavan tiimin ja eturivin työkalut digimarkkinoinnin tekemiseen
 • Vastuullisen ja monipuolisen roolin, jossa pääset vaikuttamaan ja varmuudella oppimaan myös uutta.
 • Teemme tosissamme töitä, mutta ilolla ja yhdessä, eikä työkaverille koskaan käännetä selkää. Emme ole vain töissä täällä.
 • Työkulttuurin, jossa kukin on vastuussa omasta tekemisestään. Ovathan arvojamme vapaus ja vastuullisuus.
 • Asianmukaisen palkkauksen ja viihtyisän työpaikan loistavien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Rautatieaseman kupeessa.
 • Mahdollisuuden päästä osaksi Baronan tulevaa kasvutarinaa
 • Budjettitasot, joilla tuloksia syntyy ja optimointi on mielekästä
 • Hyvät työsuhde-edut, kuten puhelin-, liikunta/kulttuuri- ja työterveysedut sekä joustavat etätyömahdollisuudet

Toivomme sinulta:

 • Vähintään 3 vuoden kokemusta erilaisista mainonnanhallintajärjestelmistä
 • Ymmärrystä nettisivun analytiikasta ja insightien luomisesta
 • Konkreettisia esimerkkejä proaktiivisesta kasvun luomisesta ja näkemyksiä että miten lähestyisit Baronan digimarkkinoinnin systemaattista optimointia
 • Kokemusta digitaalisen markkinoinnin mittaamisesta sekä dashboardien rakentamisesta
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Hae heti! Hakuaika kestää 15.1. saakka, mutta starttaamme haastattelut jo hakuajalla ja valitsemme etsimämme tiimikaverin mahdollisimman pian.

Riittää että kerrot miksi olet kiinnostunut paikasta ja linkki linkedin-profiiliisi! Chatbotin kautta saat haettua helposti! Täytämme paikan heti soveltuvan hakijan löydettyä.

Tehtävä on määräaikainen vanhempainvapaan sijaisuus. Jotta perehdytys sujuu kuin tanssi, valittava henkilö aloittaa tehtävässä parhaimmillaan 15.2.2021 mennessä.

Heräsikö kysymyksiä?

Kilauta tai laita viestiä, niin jutellaan lisää! Hakua koskeviin kysymyksiisi vastaa Baronan Head of Digital Marketing Daniel Ovitz. Puh. 050 594 3950.