(Poistunut julkaisusta)

Digital Marketing Specialist
OP Ryhmä

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.11.2020

OP on vahvasti tulevaisuutta visioiva finanssiryhmä. Palkkaamme jatkuvasyi uusia kollegoita OP Ryhmään, jossa kunnianhimoisimmatkin ammatilliset unelmat on mahdollista toteuttaa. Rakennamme strategisesti sellaista kulttuuria, jossa sinä saat mahdollisuudet vaikuttaa rohkeasti uudistuvien ja miljoonien suomalaisten elämää koskettavien ratkaisujen parissa, ensimmäisenä Suomessa.

Etsimme nyt Helsinkiin Henkilöasiakasrahoitus ja asumisen palvelut -heimoon digimyynti-tiimiin Digital Marketing Specialistia määräaikaiseen työsuhteeseen 28.2.2022 saakka.

Tehtävästä

Tässä tehtävässä vastaat digitaalisen markkinoinnin monikanavaisesta suunnittelusta, operoinnista ja jatkuvasta optimoinnista Henkilöasiakasrahoituksen digimyynti -tiimissä.

Tärkeimpiin tehtäviisi lukeutuvat:

  • Sosiaalisen median mainonnan operointi itse

  • Display-mainonnan koordinointi yhdessä kumppaninen kanssa

  • Mainonta (kohdentaminen) omissa kanavissa

  • Jatkuva testaaminen ja mainonnan toteutus yhdessä moniosaajatiimin kanssa

  • Tuloksellisuuden seuranta analytiikan avulla

  • Budjetin seuranta ja allokointi yhdessä tiimin Product Ownerin kanssa

Vastaat tiimissäsi markkinointiteknologioiden tehokkaasta hyödyntämisestä ja uusien markkinointimahdollisuuksien hyödyntämisestä. Tekemisesi tulokset näkyvät konkreettisimmillaan laadukkaan liikenteen tuomisena OP:n kanaviin, digimyynnin kasvamisena sekä asiakaskokemuksen jatkuvana parantumisena.

Digimyynti-tiimi koostuu kymmenen hengen digitaaliseen markkinointiin ja myyntiin vihkiytyneestä ammattilaisesta. Tiimin tavoitteena on kasvattaa koko heimoalueen kokonaisvaltaista myyntiä, liikevaihtoa sekä asiointia digitaalisissa kanavissa. Tiimi vastaa markkinoinnin tuottavuudesta sekä asiakaskokemuksen ja liiketoiminta-analytiikan kehittämisestä. Toimit digitaalisen markkinoinnin asiantuntijana tiimissäsi.

Mitä odotamme sinulta

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla hyvä ymmärrys eri digitaalisen mainonnan kanavista (kuten some, display, SEM, sähköposti) ja kokemusta mainonnan suunnittelusta kanavalähtöisesti. Sinulla on käytännön kokemusta some-mainonnan operoinnista ja pystyt hyödyntämään analytiikkaa markkinoinnin tulosten seurannassa, johtopäätösten tekemisessä ja toimenpiteiden tunnistamisessa.

Sinulla on hyvät tiimityöskentelytaidot, ja viestit sujuvasti niin suomen kuin englannin kielellä. Ymmärrät tukemaasi liiketoimintaa, ja liiketoiminnalliset tavoitteet ja tuloksellisuus ohjaavat tekemistäsi. Sinulla on datalähtöinen, analyyttinen ja aktiivinen työskentelyote. Pystyt keksimään luovia ratkaisuja ongelmiin, ja kehität jatkuvasti omaa osaamistasi. Toivomme, että arvostat tiedon ja osaamisen jakamista tiimissä.

Tarjoamme sinulle

Sinua odottaa tehokas ja innostuneesti työhönsä suhtautuvien huippuammattilaisten tiimi. Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen roolin, jossa pääset vaikuttamaan henkilöasiakkaiden asumisen rahoituksen digitaalisen myynnin ja markkinoinnin kehittymiseen. Saat myös antaa panoksesi markkinoinnin ja asiakasviestinnän ketterän toimintatavan edelleen kehitykseen yhdessä tiimin kanssa. Tuloksellisella työskentelyllä ja ratkaisukeskeisellä asenteellasi pystyt vaikuttamaan urapolkuusi meillä, ja kannustamme ja tuemme sinua kehittymisessäsi.

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Tämän tavoitetilan saavuttamiseksi olemme siirtyneet OP Ryhmän keskusyhteisössä ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Olemme vähentäneet päätöksentekotasoja ja johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen. Tällä muutoksella tavoittelemme entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Jos innostuit jo roolista, hae tehtävää 8.12.2020 mennessä lähettämällä meille hakemuksesi CV:ineen ja palkkatoiveineen. Ethän aikaile hakemisen kanssa, sillä seuraamme hakemuksia jo hakuajalla.

Jos sinulla heräsi kysyttävää roolista tai OP:sta työnantajana, Tea Koivujuuri antaa lisätietoja tehtävästä puhelimitse to 26.11. klo 9-10 tai ti 1.12. klo 15-16, p. 040 525 9079, tai voit lähettää kysymyksesi/soittopyyntösi sähköpostitse: tea.koivujuuri (a) op.fi.

Tehtävä on määräaikainen vanhempainvapaan sijaisuus 28.2.2022 saakka. Toivomme, että pystyt aloittamaan uusissa tehtävissä mahdollisimman pian. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.