(Poistunut julkaisusta)

Digital Marketing Specialist
Pfizer PFE Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2020

Oletko tuloshakuinen markkinoinnin osaaja, jolla on monipuolista osaamista ja näkemystä digimarkkinoinnista? Oletko kiinnostunut mittaamaan, ymmärtämään ja kehittämään työsi tuloksia? Haluatko tehdä merkityksellistä työtä ja parantaa ihmisten hyvinvointia ja elämänlaatua?

Jos tunnistit itsesi, hae Digital Marketing Specialist -tehtävään Pfizerille Helsinkiin!

Mitä tarjoamme sinulle?

Pfizer on yksi Suomen suurimmista lääkeyrityksistä ja toimimme aktiivisesti Suomessa. Meillä työskentelee noin 120 ihmistä ja Suomen markkinoilla on yli 100 Pfizerin eri lääkettä.

Digital Marketing Specialistina tulet työskentelemään digitaalisen sisällön suunnittelun ja optimoinnin sekä digitaalisen markkinoinnin parissa osana seitsemän hengen digimarkkinoinnin tiimiä. Pääset palvelemaan kuutta eri terapia-alueisiin keskittyvää liiketoimintayksikköämme, mikä yhdessä laajan tuoteportfolion kanssa takaa monipuolisen tehtävänkuvan ja mahdollisuuden kehittyä markkinoinnin osaajana.

Digital Marketing Specialistina tehtäväsi koostuvat esimerkiksi seuraavista asioista:

• Verkkosivustojen asiakaskokemuksen kehittäminen ja personointi

• Sähköpostimarkkinointi

• Mainonta sosiaalisessa mediassa

• Sisältöjen suunnittelu digikanaviin

• Sisäiset koulutukset digitaalisen markkinointiviestinnän teemoista

Teet tiivistä yhteistyötä oman tiimisi ja sisäisen asiakaskunnan kanssa, ja pääset osallistumaan erilaisiin kehitysprojekteihin.

Mitä odotamme sinulta?

Toivomme sinulta tehtävään sopivaa koulutusta, monipuolista kokemusta digitaalisesta markkinoinnista ja sisällöntuotannosta sekä kiinnostusta lääketeollisuutta kohtaan. Kokemus terveys- tai lääkealalta katsotaan eduksi. Olet luova, tehokas, halukas oppimaan ja omaksut uutta tietoa nopeasti.

Tehtävässä hyödyt esimerkiksi seuraavanlaisesta osaamisesta:

• Sähköpostimarkkinoinnin ja verkkosivujen hallintatyökalut

• Kokemus markkinoinnin automaatiotyökaluista

• Kokemus sosiaalisen median mainostyökaluista

• Digitaalisen markkinointiviestinnän analytiikka

• Perusosaaminen Adobe-ohjelmistoista

• Kokemus sisällöntuotannosta

• Viestintä- ja vuorovaikutustaidot

• Projektin- ja ajanhallintataidot

Toivomme, että olet järjestelmällinen ja tarkka, sillä työskentelet useiden eri projektien parissa samanaikaisesti. Kommunikoit sujuvasti myös englannin kielellä, joka on organisaatiomme työkieli.

Tarjoamme vähintään 12 kuukauden määräaikaisen työsuhteen, joka alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työsuhde jatkuu mahdollisesti myös määräaikaisuuden jälkeen.

Jos kiinnostuit, jätä hakemuksesi jo tänään Baronan kotisivujen kautta! Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuajalla ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!

Lisätietoja antaa Baronalta Rekrytointikonsultti Erica Ollikainen 050 592 7866 / erica ollikainen@barona.fi

Tiedustelut puhelimitse tiistaina 24.11 klo 8-10 tai torstaina 26.11 klo 14-16