(Poistunut julkaisusta)

Digital Marketing Specialist
Rukakeskus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2020

Tervetuloa joukkoomme, jos valkoisten rinteiden ja taianomaisen luonnon lisäksi olet kiinnostunut monipuolisista digitaalisen markkinoinnin tehtävistä! Vastuullisen ja merkittävän työn ohella Ruka tarjoaa upeat puitteet elää luontoharrasteiden keskellä.

Työnkuva tarkemmin

Etsimme kasvavaan tiimiimme tuloshakuista Digital Marketing Specialistia vastaamaan Rukan ja Pyhän hiihtokeskuksien jatkuvan digitaalisen mainonnan sekä löydettävyyden suunnittelusta ja optimoinnista, että digitaalisen myynnin kehittymisestä.

Tehtävässäsi edistät molempien tuntureiden optimaalista digitaalista asiakaskokemusta, ja varmistat, että vieraamme löytävät juuri itselleen sopivan loman tuntureistamme.

Tekemiselläsi ja erityisesti digitaalisten myyntitoimenpiteiden aktiivisella kehittämisellä varmistat, että tavoitamme oikeat kohderyhmät oikeassa paikassa ja että brändimielikuvat tuntureissa kehittyvät tekemisen myötä oikeaan suuntaan. Digitaalisen mainonnan dataohjautuvuus ja jatkuva kehittäminen eri teknologioiden parissa ovat avainasemassa työnkuvassasi varmistaessamme positiivisen myynnin kehityksen.

Tehtävässäsi pääset tarttumaan itsenäisesti asioihin ja viemään niitä kehittäen eteenpäin. Samaan aikaan olet myös tiimipelaaja ja ymmärrät yhteisen tekemisen tärkeyden eri markkinoinnin osa-alueiden välillä. Olet vahvasti mukana digitaalisen asiakaskokemuksen kehittämisessä, yhdessä koko tiimin kanssa.

Arvostamme osaamistasi

  • Näyttöjä tuloksellisesta mainonnan hallinnasta sosiaalisen median eri kanavissa
  • Hakusanamainonnan osaamista
  • Web-analytiikan osaamista (Google Analytics, Data Studio, Tag Manager)
  • Eduksi katsotaan ohjelmallisen ostamisen ja mainonnan hallinta (Marketing Platform tai vastaava), Power BI,- Drupal,- ja Hubspot-osaaminen
  • Lisäksi arvostamme hakukoneoptimoinnin sekä konversio-optimoinnin osaamista
  • Näkemyksellisyyttä, kaupallista ajattelua sekä näyttöjä tuloksellisen digitaalisen markkinoinnin kehittämisestä
  • Paloa analysoida dataa, jota hyödyntäen löydät keinoja parantaa viestiemme tehoa ja tavoittavuutta oikeiden kohderyhmien keskuudessa
  • Hyviä projektinhallintataitoja ja kykyä pitää useita lankoja käsissä
  • Vahvaa budjetoinnin ja seurannan osaamista
  • Ennen kaikkea kiinnostusta kehittyvään teknologiaan, intoa oppia uutta ja reilusti kunnianhimoa

Meidän energisessä markkinoinnin tiimissä työskentelee viisi markkinointialan ammattilaista. Esimiehenäsi työskentelee Rukakeskus Oy:n markkinoinnin vetäjä Jenni Ihatsu. Rooli on täysipäiväinen ja vakituinen. Eduksi katsomme halun asua tunturissa, Ruka-Kuusamon luonnonkauniissa maisemissa. Lumisten rinteiden, yli 200 laskettelupäivän sekä iloisten kollegoiden lisäksi tarjoamme sinulle hyvät hiihtokeskusedut Suomen johtavissa hiihtokeskuksissa.

Tule vaikuttamaan yhden Suomen suurimman ja palkitun hiihtokeskusyrityksen toiminnan ja tulevaisuuden kehitykseen!

Ole yhteydessä meihin pian. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Barona Lapin senior konsultti Susanna Pohjanen p. 050 526 5446, etunimi.sukunimi@barona.fi. Hakemukset viimeistään 29.10.2020 mennessä oheisen hakulinkin kautta.