(Poistunut julkaisusta)

Digital Marketing Specialist
Barona HR Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.6.2020

Oletko monipuolinen markkinoinnin osaaja, jolla on kokemusta niin verkkosivujen päivittämisestä, sisällöntuotannosta sekä visuaalisesta suunnittelusta? Onko sinulla paloa ja innostusta kehittää osaamistasi markkinoinnin saralla? Tämä voi olla juuri sinulle, sillä tarjolla olisi paikka isossa kansainvälisessä yrityksessä Digital Marketing Specialistina Helsinkiin.

Tule tekemään digitaalista sisällöntuotantoa ja digitaalista markkinointia osaksi viiden hengen digitaalisen markkinoinnin tiimiä. Digital Marketing Specialistin roolissa pääset tuottamaan sisältöä nettisivuille, bannereihin ja videoihin sekä muihin kansainvälisen yrityksen digimateriaaleihin. Painopisteesi on nimenomaan visuaalisessa sisällöntuotannossa esimerkiksi webinaarien muodossa. Tiimissämme pääset palvelemaan seitsemää eri liiketoimintayksikköämme, suunnittelemaan ja toteuttamaan kampanjoita sekä pitämään koulutuksia yrityksen asiantuntijoille.

Tässä tiimissä ja yrityksessä sinulla on tilaa kehittyä oman osaamisesi pohjalta ja saada lisävastuuta omien kykyjesi mukaan. Tehtävässä menestymisen edellytyksenä on, että haluat kehittää itseäsi, uskallat tuoda näkemyksesi esille, olet rohkea visionääri ja sinulla on vahvat vuorovaikutustaidot työskennellessäsi sisäisten sidosryhmien kanssa. Toivomme myös, että sinulla olisi aiempaa kokemusta digitaalisen markkinoinnin ja sisällöntuottamisen parista. Visuaalisen otteen lisäksi eduksi katsotaan kyky kirjoittaa ja tuottaa tekstiä.

Jos kiinnostuit, jätä hakemuksesi jo tänään! Kyseessä on määräaikainen työsuhde ja aloitus tehtävään on sopimuksen mukaan mahdollisimman pian, viimeistään elokuun aikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa

Baronalta Erica Ollikainen, erica.ollikainen@barona.fi tai Kaisa Leskijärvi, kaisa.leskijarvi@barona.fi