(Poistunut julkaisusta)

Digital Marketing Specialist
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2020
Etsimme nyt asiakasyrityksellemme kokoaikaista Digital Marketing Specialistia digitaalisen markkinoinnin suunnittelun, kehittämisen sekä toteuttamisen tehtäviin. Toivomme sinulta jo hieman aiempaa työkokemusta ja ymmärrystä digitaalisista palveluista ja niiden suunnittelusta, mutta mikä tärkeintä on innostunut ja rohkea asenteesi markkinointityötä ja digitaalisia ratkaisuja kohtaan! Lue ilmoitus ja hae tehtävää jo tänään. Etenemme haussa heti sopivan henkilön löydyttyä.
KUVAUS
Digital Marketing Specialistina suunnittelet, kehität sekä toteutat asiakasyritysten digimarkkinointia monikanavaisesti ja tuloksellisesti. Etsimällämme henkilöllä on jo työkokemusta ja ymmärrystä digitaalisista palveluista ja niiden suunnittelusta eri aloilla (pääsääntöisesti B2B). Pääasiallisena työtehtävänäsi on toimia asiantuntijana ja suunnittelijana erilaisissa digimarkkinoinnin projekteissa, joissa tuet asiakkaita toteuttamaan digimarkkinointiaan parhaalla mahdollisella tavalla. Itsenäisessä työtehtävänkuvassa pääset todella toteuttamaan itseäsi ja kehittämään innovatiivisia ratkaisuja digimarkkinointipalveluiden parissa.
TYÖNKUVA

* Digimarkkinoinnin ja markkinointikampanjoiden suunnittelu, toteutus, kehitys ja raportointi
* Sisällöntuotantoa markkinoinnin automaatio, markkinointi ja hakukoneoptimointia varten
* Asiakkuussuhteiden hoitaminen

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävänkuvaan soveltuva koulutustausta (esim. markkinointi, mainonta tai liiketalous)
* Aiempaa työkokemusta digimarkkinoinnin työtehtävistä
* Proaktiivinen ja innostava työote
* Sujuva suomen kielen taito


Seuraavien markkinointityökalujen kokemus katsotaan eduksi: Facebook Business Manager, LinkedIn Campaign Manager, Google Analytics, Active Campaign (tm. vastaava), Google Ads, Hotjar ja Ahrefs sekä Data Studio, Google Search Console ja Google Tag Manager.

Etsimämme henkilö on:


* Proaktiivinen
* Ratkaisukeskeinen
* Yhteistyökykyinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: Vakituinen
* Työmäärä: Kokoaika
* Sijainti: Helsinki, mahdollisuus etätyöskentelyyn
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Asiakasyrityksemme tarjoaa digitaalisia palveluita, joiden tavoitteena on yksinkertaistettuna nostaa asiakkaiden näkyvyyttä ja sitä kautta myyntiä. Yritys on erikoistunut laadukkaiden ja räätälöityjen WordPress-verkkosivustojen ja WooCommerce-kauppojen toteutuksiin sekä kokonaisvaltaiseen digimarkkinointiin. Yritys tarjoaa kattavaa, laadukasta ja henkilökohtaista palvelua asiakkailleen, sekä rennon ja innovatiivisen työympäristön työntekijöilleen.