(Poistunut julkaisusta)

Digital Marketing Specialist
Yliopiston Apteekki

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2019

Haemme Yliopiston Apteekkiin vakituiseen työtehtävään

Digital Marketing Specialistia

kehittämään kanssamme Suomen parasta terveyden, hyvinvoinnin ja kauneuden verkkokauppaa!

Digimarkkinoinnin taiturina tehtävänäsi on kehittää Yliopiston Apteekin verkkokaupan digimarkkinointia, mainos- ja mediatoimiston sekä Googlen tiimien kanssa. Osallistut myös aktiivisesti YA-ketjun monikanavaisen markkinoinnin suunnitteluun ja kehittämiseen. Olet osa tehokasta verkkokauppatiimiämme ja työskentelet tiiviissä yhteistyössä viestinnän, markkinoinnin sekä verkkokehityksen huippuosaajien kanssa.

Tunnet digimediat ja tiedät, miten tavoitat niiden käyttäjät oikeaan aikaan, oikeassa paikassa, kohdennetusti ja kustannustehokkaasti. Olet oma-aloitteinen, motivoitunut, innokas ja pidät tiimityöskentelystä. Kun kampanjasi on tulilla, olet koukussa analytiikkaan.

Odotamme sinulta:

  • Digimarkkinoinnin työkalujen ja teknologioiden vahvaa tuntemusta ja kokemusta kumppani- sekä toimistoyhteistyöstä
  • Hands-on-osaamista hakukonemainonnasta ja -optimoinnista sekä some-markkinoinnista
  • kykyä hyödyntää analytiikkaa ja dataa myynnin ja markkinoinnin kehittämisessä
  • aktiivista, aikaansaavaa ja käytännönläheistä työotetta
  • intohimoa myynnin ja markkinoinnin tekemiseen sekä tavoitteiden saavuttamiseen
  • tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa

Verkkokehityksen ja/tai -kaupan hyvä tuntemus, innostus uutta teknologiaa ja datalla johdettua liiketoimintaa kohtaan ovat eduksi.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan terveyden, hyvinvoinnin ja kauneuden kehittyvällä toimialalla, kattavat henkilöstöedut, mahtavan tiimin sekä innovatiivisen työympäristön, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä digitaalisen kaupankäynnin huippuammattilaisena.

Tiesitkö muuten, että koko Yliopiston Apteekin tuotto käytetään vuosittain tukemaan suomalaista koulutusta ja tutkimusta? Työskentelemällä meillä olet siis mukana kantamassa kortesi kekoon suomalaisen korkeakoulutuksen ja tutkimuksen hyväksi.

Kiinnostuitko? Lisätietoa tehtävästä antaa Head of eRetail Joni Kataja (puh. 040 704 8845) 15.2. klo 9-11 ja 27.2. klo 15-17. Täytä hakemus 11.3. mennessä ansioluetteloineen osoitteessa https://www.yliopistonapteekki.fi/yritys/tyonhakijat