(Poistunut julkaisusta)

DIGITAL MARKETING SPECIALIST
Red Bull

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2019

vastaamaan Red Bullin markkinoinnin ja viestinnän toteutuksesta digitaalisissa kanavissa Suomessa

Olet Red Bullin ääni digitaalisessa mediassa Suomessa. Luot brändin mukaista sisältöä, konsepteja ja kampanjoita, hyödyntäen Red Bullin omia kanavia, sekä ostettua ja ansaittua mediaa. Työskentelet tiiviisti mm. Red Bullin tapahtumien, urheilijoiden ja mielipidevaikuttajien kanssa. Analyyttisellä toiminnallasi hyödynnät kansainvälisen organisaatiomme tarjoamaa sisältöä, seuraat aktiivisesti ulkoista mediaa ja räätälöit paikalliseen markkinaan osuvat nostot ja kampanjat sekä aktivoit sisältöä kaikissa digikanavissa (mm. Facebook, Instagram, Youtube). Kehität toimintaa jatkuvasti perustuen mitattuihin ja analysoituihin tuloksiin. Toimit tiiviissä yhteistyössä paikallisesti viestintä- ja markkinointikollegoiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa sekä kansainvälisesti Red Bull Media Housen kanssa.

Sinulla on näyttöjä soveltuvista tehtävistä digitaalisen markkinoinnin ja viestinnän parissa ja vahva ymmärrys sosiaalisesta mediasta, digitaalisista kanavista sekä niissä hyödynnettävästä analytiikasta. Eduksi katsotaan kokemus sosiaalisen median kampanjoiden toteutuksesta, sisällön tuotannosta ja websivujen hallinnoinnista. Tehtävässä sinulle on hyödyksi tausta sisällöntuotannossa, analytiikassa ja median ostamisessa sekä korkeakoulututkinto (esim. markkinointi, viestintä, ICT). Koet Red Bullin brändin omaksesi ja palat halusta päästä kehittämään sitä omalla panoksellasi. Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä.

Tarjoamme mahdollisuuden päästä rakentamaan Red Bullin liiketoimintaa Suomessa vahvan ja kasvavan brändin, kansainvälisen toimintaympäristön sekä jatkuvan ammatillisen kehittymisen tarjoavassa yrityksessä.

Kiinnostuitko? Lisätietoa tehtävästä antaa Mercuri Urvalissa Esko Oja, puh. 0207 420 535. Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveella viimeistään 22.1.2019  osoitteessa www.mercuriurval.fi viitenumerolla FI-13603.