(Poistunut julkaisusta)

Digital marketing specialist
Visma

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2019

Haussa digitaalisen markkinoinnin ja sosiaalisen median moniosaaja vahvistamaan markkinointitiimiämme.


Tykkäät kääriä hihasi ylös ja hoitaa oman tonttisi asiat tuloshakuisesti. Olet positiivinen ja draivaava tiimipelaaja, joka janoaa päästä kehittämään ja tekemään nettisivuja, viemään hakukonemarkkinointimme ja -optimointimme uudelle tasolle sekä virittämään analytiikkaamme tukemaan paremmin liiketoiminnan tarpeita. Toivomme, että sinulla on näyttöjä markkinoinnin automaation (esim. Eloqua) sekä sosiaalisen median hyödyntämisestä osana markkinoinnin keinovalikoimaa, eikä koodin muokkaaminen ja luominen ole sinulle vierasta.


Menestyäksesi tehtävässä sinulla on digimainonnan kentän tuntemusta sekä kokemusta monikanavaisen markkinoinnin toteuttamisesta. Haluat myös kehittää omaa osaamistasi ja tekemistäsi jatkuvasti muuttuvassa markkinoinnin ympäristössä. Sinulla on jo muutaman vuoden työkokemus markkinoinnin tai viestinnän tehtävistä.


Tarjoamme viihtyisän ja rennon työyhteisön sekä modernit työvälineet ja kilpailukykyiset edut. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten yrittäjähenkiseen draiviin luo ainutlaatuisen ympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia.


Tunnetko olevasi markkinointitiimimme puuttuva palanen? Vakuuta meidät ja jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, hakuaika päättyy 3.2.2019. Työpaikka on vakituinen ja se sijaitsee valintasi mukaan Helsingissä, Tampereella tai Vaasassa.


Lisätietoja tehtävästä antavat:


16.1. klo 9-11 markkinointipäällikkö Kirsi Vatanen, kirsi.vatanen@visma.com, puh. +358 50 4620 155


17.1. klo 13-15 markkinointipäällikkö Susanna Salkolahti, susanna.salkolahti@visma.com, puh. +358 40 5572502


Visma Enterprise Oy tarjoaa monipuolisesti henkilöstö- ja työvoimanhallintaratkaisuja sekä opetushallinnon sähköisiä palveluita. Taustallamme on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo Visma, joka työllistää Suomessa yli 1200 asiantuntijaa.


Visma tarjoaa ohjelmistoja ja palveluja, jotka yksinkertaistavat ja digitalisoivat keskeisiä liiketoimintaprosesseja sekä yrityksissä että julkisella sektorilla. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa sekä Benelux-maissa. Yli 8000 työntekijää, yli 800 000 asiakasta ja NOK 8 537 miljoonan (n. 893 milj. euroa) liikevaihto vuonna 2017 tekevät Vismasta yhden Euroopan johtavista ohjelmistoyhtiöistä. www.visma.fi