(Poistunut julkaisusta)

Digital Marketing Specialist
Bergé Auto Nordics Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2019

Bergé Auto Nordics Oy vastaa Kia -automerkin maahantuonnista ja markkinoinnista Suomessa. Olemme osa espanjalaista Bergé -konsernia.

Haemme nyt työkaveriksemme

DIGITAL MARKETING SPECIALISTia

kasvattamaan Kia-brändin tunnettuutta, arvoa ja ostohalukkuutta digitaalisten markkinointikanavien avulla.

Vastuullesi kuuluu brändin kehittäminen digitaalisessa ympäristössä päämiehemme tavoitteiden ja ohjeiden mukaisesti. Luot ja toteutat kokonaisvaltaisen digitaalisten kanavien markkinointistrategian. Tuotat sisältöä digitaalisiin kanaviin sekä mittaat ja raportoit markkinointikampanjoiden tulokset. Tunnistat ja arvioit uusien digitaalisten teknologioiden mahdollisuudet markkinointitoimenpiteissämme. Tehtäviisi kuuluu kia.fi -verkkosivuston ylläpito ja kehittäminen sekä hakukoneoptimointi varmistaen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen ja löydettävyyden. Toimit aktiivisessa yhteistyössä päämiehemme, yrityksemme johdon, markkinoinnin, myynnin ja tuoteyksikön sekä ulkoisten media-, mainos- ja sosiaalisen median toimistojen kanssa.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus sekä muutaman vuoden kokemus vastaavanlaisista tehtävistä digitaalisen markkinoinnin ja verkkosivustojen kehittämisestä. Olet vahva datan analysoinnin osaaja (Adobe Analytics, Google Analytics), ymmärrät digitaalisen markkinoinnin viimeisimmät trendit ja mittaamisen parhaat käytännöt. Mainostuotannon ja taitto-ohjelmien osaaminen on tehtävässä eduksi. Tuotat sujuvasti sisältöä suomeksi ja englanniksi ja pystyt toimimaan nopeasti muuttuvassa ympäristössä. Asiakaslähtöinen ajattelu on tehtävässä menestymisen edellytys. Olet itseohjautuva, aktiivinen ja aikaansaava. Omalla positiivisella ja innostavalla esimerkilläsi olet työkaveri, jonka kanssa on kiva tehdä töitä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen, mielenkiintoisen ja itsenäisen tehtävän kansainvälisessä yrityksessämme. Pääset rakentamaan uutta toimintakulttuuria yhdessä yli 50 autoalan ammattilaisen kanssa. Konserniimme voit tutustua tarkemmin www.kia.fi ja www.bergeauto.com. Facebookista ja Instagramista löydät meidät nimellä @kiamotorsfinland.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten lähetäthän CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveen kera mahdollisimman pian, mutta viimeistään 20.1.2019. Lisätietoja tehtävästä antaa Brand Manager Niina Kattelus p. 050 557 6550 torstaina 10.1. klo 13-15 ja tiistaina 15.1. klo 9-11.