(Poistunut julkaisusta)

Digital Marketing Specialist
OSG Agency

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2018

 

Tämä työpaikka on avoinna DigiTalentPro Turku -koulutusohjelman kautta. Työsuhteeseen tähtäävässä ohjelmassa yhdistyy tehokas työssä oppiminen ja laadukas koulutus Suomen parhailta kouluttajilta. Ohjelma on suunniteltu sinulle, joka olet työtön tai työttömyysuhanalainen työnhakija. Ohjelman alkaessa opintosi on oltava valmiit. Ohjelman aikana olet koulutussuhteessa ja koulutuksen aikana voit hakea ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea sekä kulukorvausta. Rekrytoivan koulutusohjelman järjestävät työhallinto ja Saranen Consulting tiiviissä yhteistyössä rekrytoivien yritysten kanssa.

 

OSG Agencyn maan mainiossa tiimissä olisi nyt paikka Sinulle digitaalisen ymmärryksen omaava

Digital Marketing Specialist

Tässä roolissa pääset kehittämään osaamistasi laaja-alaisesti digitaalisen markkinoinnin parissa. 

Pääpaino hakemassamme roolissa on digikampanjoiden (Google Ads, Facebook & LinkedIn) suunnittelussa & toteutuksessa, sisällöntuotannossa ja sisältöstrategioissa. Kaiken tekemisen taustalla on Creativity ♥️ Data -ajattelu. Käytännössä tämä tarkoittaa, että sinulle tulee tutuksi data & analytiikka niin sosiaalisen median kanavista kuin Googlen hakutrendeistä. 

Odotamme, että sinulta löytyy rento asenne ja kyky hoitaa oman tonttisi asioita keskittyneesti. Sinun ei tarvitse olla vielä valmis tekijä ja toivommekin, että kerrot mitä et osaa ja kysyt rohkeasti, jotta voisit sen oppia. Tärkeintä on, että Sinulla motivaatiota ja ennen kaikkea tahtoa oppia uutta.

Koulutusohjelma kestää viisi kuukautta ja sen tavoitteena on työllistyminen Digital Marketing Specialist -tehtävään. Räätälöimme sinulle koulutuspäiviä tukemaan työllistymistäsi.

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian tai viimeistään 18.11.2018. Haastattelut alkavat jo hakuajan aikana. Hae rohkeasti!

 

Ohjelmaan hakeminen edellyttää kahden hakemuksen täyttämistä:

 

Täytä Työhallinnon koulutushakemus osoitteessa www.te-palvelut.fi/koulutushaku. 

Löydät koulutuksen koulutusnumerolla 677931.

 

Täytä sähköinen hakemuksesi tästä: https://sc.rekrytointi.com/paikat/index.php?jid=196&key=&o=A_RJ&rspvt=i1a9yge7e88400k0scgkog00o4swwww. Sinut kutsutaan haastatteluun tämän hakemuksen tietojen perusteella, joten täytäthän sen huolellisesti. Mikäli olet jo hakenut Sarasen kautta DigiTalentPro Turku -hakuun, otamme hakemuksesi huomioon tässä haussa, mikäli se vastaa taustaasi ja kiinnostuksen kohteitasi.

Lisätietoa koulutusohjelmasta: http://www.saranen.fi/digitalentpro/

F.E.C. (Further Educated with Companies) -mallilla toteutettavassa ohjelmassa pääset työskentelemään käytännön työtehtävissä, minkä lisäksi osaamisesi kehittyy laadukkaan asiantuntijakoulutuksen ansiosta. Ohjelma on suunniteltu sinulle, joka olet työtön tai työttömyysuhanalainen työnhakija. Ohjelman alkaessa opintosi on oltava valmiit. Ohjelman hakijavalinnoista vastaa Saranen Consulting. Saranen Consulting kuuluu Barona Groupiin. Barona Group on Suomen suurin henkilöstöpalvelualan yritys.