(Poistunut julkaisusta)

Digital Marketing Specialist
Santander Consumer Finance Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2018

Yhdistyvätkö sinussa visuaalisuus, analyyttisyys sekä palava into digimarkkinoinnin kehitykseen? Nautitko haasteista ja vauhdikkaasta työympäristöstä? Jos vastasit kyllä, voit olla hakemamme Digital Marketing Specialist. Toimit Santanderin Loans, Insurance & CRM liiketoimintayksikössä, joka vastaa Santanderin suoraan kuluttajien kanssa tapahtuvasta liiketoiminnasta ja näiden asiakassuhteiden hoidosta ja jälkimarkkinoinnista. 

Toimenkuvaasi kuuluu tulospohjaisten digikampanjoiden ylläpito eri alustoilla (hakukoneet, bannerit ja sosiaalinen media) yhteistyössä digikumppaneidemme kanssa. Päivittäisen seurannan avulla mittaat kampanjoiden tehokkuutta suhteessa tavoitteisiin ja ehdotat aktiivisesti muutoksia kampanjoihin tulosten parantamiseksi.

Ylläpidät oman vastuualueesi osalta verkkosivustoamme sekä sisällön että A/B -testien osalta. Tässä apunasi toimivat digikumppanimme ja ulkopuoliset sisällöntuottajat, mutta tuotat myös itse aktiivisesti sisältöä tekstein ja kuvin. Sydämesi sykkiikin siis erinomaiselle sisällölle.

Hallitset kuvankäsittelyohjelmia sekä verkkosivuston kehitys- ja julkaisujärjestelmiä (HTML-osaaminen on plussa). Sinulla on perusymmärrys Web-analytiikasta sekä tiedät, mitä SEM ja SEO ovat käytännössä. Ymmärrät kohtaamispisteiden merkityksen erinomaisen asiakaskokemuksen mahdollistajana.

Koska käsittelet ja tuotat markkinointimateriaaleja, on suomen kielen taitosi oltava luontaista ja nokkelaa. Tulet sujuvasti toimeen myös englanniksi, jotta voit sparrailla ja jakaa ideoita pohjoismaisten kollegoittesi kanssa. Hyvän pohjan tehtävässä toimimiseen antaa alempi korkeakoulututkinto tai vastaava, sekä aiempi työkokemus digitaalisesta markkinoinnista.

Meillä pääset kehittymään ja toteuttamaan itseäsi innostavassa ja kansainvälisessä ympäristössä. Monipuolisessa ja vastuullisessa tehtävässä saat näyttää taitosi ja haastaa itsesi. Meillä on positiivinen tekemisen meininki ilman turhaa pönötystä ja teemme töitä unohtamatta pilkettä silmäkulmassa. Tarjoamamme tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä saat Usko Manniselta maanantaina 17.9. klo 9-11 numerossa 050 570 2800. Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä sähköinen hakemuslomakkeemme osoitteessa www.santanderconsumer.fi/rekry 24.9. mennessä. Liitäthän mukaan myös CV:si sekä palkkatoiveesi ja mahdollisen portfoliosi.