(Poistunut julkaisusta)

Digital Marketing Specialist
Miele

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.6.2018

Haemme Kodinkoneet-yksikköömme sinua,

DIGITAL MARKETING SPECIALIST

Vastaat monipuolisista digitaalisista markkinointitehtävistä

Työsi sisältää mm. paikallisen verkkosivusisällön ylläpitoa, uutiskirjetuotantoa ja tulosten analysointia sekä uutiskirjeiden kehittämisestä.  Vastaat itsenäisesti digitaalisten ja painettujen kampanjamateriaalien suunnittelusta ja tuottamisesta. Lisäksi hoidat myös markkinointi-aktiviteettien koordinointia sosiaalisessa mediassa.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus sekä muutaman vuoden kokemus markkinointiviestinnän toteutuksesta, erityisesti digitaalisesta markkinoinnista ja sisällöntuotannosta eri kanaviin. Tehtävässä menestyminen edellyttää erityisesti ennakkoluulotonta ja joustavaa asennetta. Työsi edellyttää lisäksi hyviä vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta ja ideointikykyä. Verkkokauppatuntemus katsotaan eduksesi.  Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä, muuta kielitaitoa pidetään etuna.

Tarjoamme sinulle vakavaraisen kansainvälisen yrityksen tuen sekä avoimen yrityskulttuurin. Meillä on viihtyisä työympäristö ja toisiamme arvostava työilmapiiri. Koulutamme sinua edelleen alan parhaaksi toimijaksi, sillä panostamme henkilökuntaamme.

Lisätietoja tehtävästä antaa Arespartnersin konsultti Jarmo Virtanen, puh. 040 560 9585, tavoitettavissa varmimmin 2.7. klo 9-11 ja 11.7. klo 13-15. Soittopyyntöjä voi lähettää sähköpostin kautta osoitteeseen jarmo.virtanen@arespartners.fi. Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen osoitteessa www.arespartners.fi linkin ”Aresnets” kautta 5.8.2018 mennessä.