(Poistunut julkaisusta)

Digital Marketing Specialist
Finlayson Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.6.2018

Vuonna 1820 perustettu Finlayson on yksi maamme vanhimpia yrityksiä, ja nykyään myös yksi Suomen kiinnostavimmista yrityksistä. Olemme vakuuttuneita siitä, että ainoa oikea tapa kunnioittaa yrityksen historiaa, on toimia yhtä vastuullisesti, rohkeasti ja ennakkoluulottomasti kuin sen varhaiset omistajat. Finlaysonilla on Suomessa ja Ruotsissa yhteensä 24 omaa myymälää ja kolme shop-in-shopia. Lisäksi tuotteita on saatavilla verkkokaupasta sekä hyvin varustelluilta jälleenmyyjiltä kautta maan.

Etsimme Helsingin Salmisaareen joukkoomme digitaalisen markkinoinnin osaajaa. Toimit osana markkinointitiimiä ja vastaat Finlaysonin näkyvyydestä digitaalisissa markkinointikanavissa. Tontillesi kuuluu Finlaysonin sosiaalisen median kanavat, digitaalinen markkinointi ja sähköpostimarkkinointi, tehtäviisi sisältyy myös landing paget sekä vaikuttajamarkkinointiyhteistyöt. Tulet tekemään tiivistä yhteistyötä Finlaysonin markkinointitiimin, viestintä- ja digitoimiston kanssa sekä työssäsi pääset hyödyntämään markkinoinnin automaation työkaluja ja CRM:ää.

Toivomme, että sinulla on useamman vuoden kokemus ja näyttöjä mm. vuorovaikutteisen orgaanisen sisällön tuottamisesta sekä tuottavien digikampanjoiden suunnittelusta, toteutuksesta ja analysoinnista. Osaat tuottaa myös kuvaa ja videota, esimerkiksi Instagram Storiesiin. Plussaa, jos Photoshopin, Indesignin ja järjestelmäkameran käyttö on hallussasi.

Arvostamme kokemusta, tavoitteellista otetta ja paloa seurata digitaalisen markkinoinnin uusia trendejä ja mahdollisuuksia. Plussaa saat myös itseohjautuvuudesta, tarkkuudesta ja nopeudesta sekä mutkattomasta otteesta tiimityöhön ja halusta kehittää ja kehittyä. Tehtävä edellyttävää, että osaat kommunikoida erinomaisesti sekä suullisesti että kirjallisesti suomeksi ja englanniksi. Ruotsin osaaminen katsotaan eduksi.

Finlayson tarjoaa sinulle monipuolisen työn vetovoimaisessa yrityksessä, joka ei jätä ketään kylmäksi. Tarjoamme mahdollisuuden tehdä vaikuttavaa markkinointia, joka päivä. Tarinat tuotteiden ja kuosien takana sekä kantaaottavat kampanjat saavat meidät itsemmekin innostumaan aina uudestaan. Tervetuloa mukaan rakentamaan missiotamme todeksi eli tekemään maailmasta hieman paremman paikan olla ja elää meille kaikille.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja cv palkkatoiveen kera 18.06.2017 mennessä osoitteeseen rekry@finlayson.fi

Aloittamaan pääset jo elokuussa tai sopimuksen mukaan. Työsuhde on määräaikainen opintovapaasijaisuus, ajalle 08/2018–3.9.2020.