(Poistunut julkaisusta)

Digital Marketing Specialist
Planmeca Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2018

Markkinointi- ja viestintätiimimme etsii vahvistuksekseen osaavaa Digital Marketing Specialistia ideoimaan ja toteuttamaan digitaalisen markkinoinnin projekteja. 

Mitä tehtävä sisältää
Kolmetoistahenkinen markkinointi- ja viestintätiimimme koostuu viestinnän, graafisen suunnittelun ja digitaalisen markkinoinnin ammattilaisista, joiden kanssa toimit tiiviissä yhteistyössä yritysryhmämme markkinoinnin suunnittelussa ja toteuttamisessa. Tehtävässä käytät monipuolisesti digitaalisen markkinoinnin työkaluja ja toteutat muun muassa visuaalisen linjan mukaisia uutiskirjeitä, houkuttelevia kampanjasivustoja sekä osallistut itse aktiivisesti kampanjatoimenpiteiden ideointiin. Osallistut myös yhtiömme intranetin, extranetin sekä nettisivujen toiminnallisuuksien kehittämiseen. 

Mitä odotamme sinulta
• Soveltuvaa koulutusta alalle
• Kykyä hyödyntää analytiikkaa ja toteuttaa itsenäisesti analyysiin pohjautuvia asiakaskokemusta parantavia toimenpiteitä
• Tarvittavien työkalujen hallintaa (mm. HTML, CSS, JavaScript) 
• Erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi
• Mielellään muutaman vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä
• Tiimityötaitoja ja pitkäjänteisyyttä

Mitä toivomme sinulta
Olet kiinnostunut kehittämään itseäsi ja ylläpitämään osaamistasi uusien sovellusten niin vaatiessa. Tunnet sosiaalisen median sovelluksia myös asiakassuhdemarkkinoinnin ja asiakaspalvelun näkökulmasta.

Mitä tarjoamme sinulle
Osana tiimiämme pääset toteuttamaan ja suunnittelemaan markkinointia ja mainontaa ja edistämään myös tytäryhtiöidemme ja jakelijoidemme myyntiponnisteluita ympäri maailmaa. Työpaikkasi on yksi maailman menestyneimmistä terveysteknologiayrityksistä, jossa uskotaan huipputeknologiaan, innovaatioon ja suomalaiseen osaamiseen kansainvälisillä markkinoilla. Tarjoamme vakituisen työpaikan kotimaisessa, mutta kansainvälisessä perheyrityksessä, jossa päätöksiä tehdään nopeasti. Tehtävä sijaitsee Planmecan pääkonttorilla Helsingin Herttoniemessä.

Lisätiedot ja hakuohjeet
Lisätietoja tehtävästä antaa markkinointi- ja viestintäjohtaja Maarit Vannas, maarit.vannas (a) planmeca.com

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 19.3.2018 oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla!