(Poistunut julkaisusta)

Digital Marketing Specialist
Finago

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2018

Etsimme nyt kokoaikaista Digital Marketing Specialistia Finagon seitsenhenkiseen markkinointitiimiin Espoon Keilaniemeen.

Ensisijainen tehtäväsi on vastata Finagon markkinointiautomaatiosta ja kotisivuista sekä Finagon viestintälinjausten mukaisesta yhtenäisestä sisällöntuotannosta näissä kanavissa. Työssäsi osaat ottaa huomioon hakukoneoptimointiin liittyvät seikat ja vastaat kumppanuuksista mm. AdWordsin osalta. Käytät tottuneesti Analyticsia ja osaat suunnitella kehitystoimenpiteitä tulosten pohjalta.  Analysoit kotisivujen ja markkinointiautomaation kehitystä, kampanjoiden tehokkuutta ja teet toimenpiteitä näiden analyysien pohjalta. Sisältöjen A/B-testaus on myös osa työnkuvaasi, joten kokemus siitä katsotaan eduksi. Työskentelet tavoitteellisesti ja olet tottunut mittaamaan toimenpiteiden tuloksellisuutta. Digikanavien ensisijainen tavoite on tuottaa myynnille liidejä, joita mittaamme kanavittain.

Apunasi toimii koko inspiroiva ja osaava markkinointitiimi.  Yhdessä markkinointitiimin kanssa vastaat Finagon ja Finagon tuotebrändien Procountorin ja Tikonin markkinointitrategiasta sekä tuloksellisuuden mittaamisesta. Tehtävänkuva vaatii itsenäistä työotetta sekä kykyä pitää monta palloa ilmassa samanaikaisesti, mutta älä huoli − saat sparrailutukea tiimiläisiltäsi aina tarvittaessa!

Ketä etsimme?

Innostuneisuus ja vahva kokemus digitaalisesta markkinoinnista sekä näiden kehittämisestä ovat perusedellytyksiä tässä tehtävässä. Etsimämme henkilö on ennen kaikkea utelias, itseohjautuva ja uuttera sekä työssään systemaattinen ja aikaansaava. Markkinointitiimimme kokeilee uutta rohkeasti, joten toivomme myös sinun olevan kokeilunhaluinen ja halukas soveltamaan osaamistasi uusilla tavoilla. Tehtävässä korostuvat tämän lisäksi kyky tuottaa sujuvaa ja soljuvaa tekstiä sekä suomeksi että englanniksi eri digimarkkinointikanaviin: tunnet eri kanavat ja niiden sopivimmat sisältömuodot sekä tuotat Finagon viestintälinjausten mukaista sisältöä.

Edellytämme:

 • Tehtävään soveltuva AMK- tai yliopistotutkinto
 • Kokemus vastaavista tehtävistä
 • Kokemus markkinointiautomaation hallinnasta: ymmärrät markkinointiautomaation dataa ja osaat hyödyntää sitä sisältömarkkinoinnin sekä ostopolkujen kehittämisessä.
 • Kokemus verkkosivujen julkaisujärjestelmistä ja sisällöntuotannosta verkkoon
 • Analytiikkatyökalujen osaaminen (Google Analytics)
 • Sujuvan suomen kielen lisäksi myös sujuva englannin kieli
 • Kokemus hakukoneoptimoinnista

Katsomme eduksi:

 • Kokemus Hubspot-markkinointiautomaation käytöstä
 • Kokemus WordPress-julkaisujärjestelmän käytöstä
 • Kokemus A/B-testauksesta
 • HTML- ja CSS-taidot sekä Adobe-tuotantotyökalujen hallinta
 • Ymmärryksen taloushallinnosta ja taloushallinnan rutiineista − ehkä olet esimerkiksi ollut joskus kesätöissä taloushallinnon parissa?
 • Kokemus hakusanamainonnasta

Jos olet etsimämme digimarkkinointiguru, haethan mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään sunnuntaina 18.2.2018! Käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla ja paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä, joten lähetäthän suomenkielisen hakemuksesi palkkatoiveineen meille mahdollisimman pian. Ilmoitathan hakemuksessasi, milloin pystyisit aloittamaan uusissa tehtävissä. Tehtävästä ja hakuprosessista voit kysyä lisää Salla Kinnariselta (puh. 041 435 0329) pe 9.2. klo 12-13 ja pe 16.2. klo 9-10.

Miksi Finagolle töihin?

Motivoituneet ja tyytyväiset tekijät ovat nopean kasvumme ja kansainvälistymisemme kantava voima. Olemme rakentaneet itsellemme työympäristön, joka ruokkii työssä viihtymistä, ammatillista kehittymistä sekä oman elämän tasapainoa. Pidämme huolta työntekijöistämme ja esimerkiksi etupalettimme on suunniteltu tukemaan henkilöstöämme töissä ja vapaa-ajalla. Tarjoamme esimerkiksi ergonomiaa tukevat työvälineet, laajan työterveyshuollon sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Järjestämme useamman kerran vuodessa vapaamuotoisempia aktiviteetteja, tiimipäiviä, koko talon tapahtumia ja monia muita juhlan hetkiä. Tavoitteenamme on siis olla alan halutuin työnantaja! Lue lisää meistä sekä siitä, mikä taloushallinnon ohjelmistotalossa vetää puoleensa, täältä: http://blog.procountor.com/onneksi-on-maanantaiaamut.