(Poistunut julkaisusta)

Digital Marketing Specialist, Pohjola Vakuutus
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2020

OP on vahvasti tulevaisuutta visioiva finanssiryhmä. Palkkaamme jatkuvasti uusia kollegoita OP Ryhmän keskusyhteisöön, jossa kunnianhimoisimmatkin ammatilliset unelmat on mahdollista toteuttaa. Rakennamme strategisesti sellaista kulttuuria, jossa sinä saat mahdollisuudet vaikuttaa rohkeasti uudistuvien ja miljoonien suomalaisten elämää koskettavien ratkaisujen parissa, ensimmäisenä Suomessa.

 

Haemme Pohjola Vakuutuksen Asiakkuuspalvelut-heimoon Helsinkiin Digital Marketing Specialistia vastaamaan digimarkkinoinnin kokonaisuuden koordinoinnista. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

 

 

DIGITAL MARKETING SPECIALIST

 


Tehtävästä


Vastaat OP-Henkivakuutuksen digimarkkinoinnin kokonaisuuden koordinoinnista asiantuntijatiimiemme, liiketoiminnan ja erilaisten sidosryhmien välillä. Digimarkkinoinnin tekemisessä on mukana monia ammattilaisia ja tehtävänäsi on vastata siitä, että työt etenevät sujuvasti. Digimarkkinoinnin asiantuntijana olet erityisesti sisällöntuotannon, hakukoneoptimoinnin sekä hakusanamainonnan ammattilainen. Työskentelet digimarkkinoinnin ja -mainonnan kokonaisuuden kehittämisen eteen kullekin kanavalle asetettujen tavoitteiden mukaisesti. Työsi on itsenäistä, itseohjautuvaa ja vaatii määrätietoista otetta projektien loppuun saattamisessa.


Työskentelet osana Yritysasiakkaiden digimyynti- ja asiointitiimiä, josta löytyy kaikki tarvittava digimarkkinoinnin osaaminen. Vastaamme kokonaisvaltaisesti Pohjola Vakuutuksen yritysasiakkaiden digitaalisesta myynnistä, ulkoisista digikanavista, digiasioinnin ja asiakaskokemuksen kehittämisestä digikanavissa sekä digikanavien tuloksellisuudesta ja kannattavuudesta.

 

 

 

Etsimme hakemuksestasi näyttöä seuraavista osa-alueista:


•    Kokemusta tavoitteellisesta digi- ja somemarkkinoinnin suunnittelusta, tavoiteasetannasta, toteutuksesta ja kokonaisuuden rakentamisesta sekä mainonnan optimoinnista (Instagram, Facebook ja LinkedIn).
•    Vahvaa ymmärrystä digimainonnan optimoinnin keinoista ja tavoiteasetannasta (konversio-optimointi, A/B-testaus ja analytiikan periaatteet).
•    Ymmärrys ohjelmallisesta ostamisesta, sen operoinnista ja optimoinnista, sekä erityisesti kokemus Adformin ja DSP:n käytöstä katsotaan eduksi.
•    Kokemusta analytiikkatyökalujen käytöstä (esimerkiksi Google Analytics ja Adobe Analytics).
•    Idearikasta asennetta ja kykyä innovoida, suunnitella ja tuottaa sisältöjä eri kanaviin. 
•    Tuloksellista ja aikaansaavaa otetta työhön, oma-aloitteisuutta sekä kykyä hallita ja koordinoida useita projekteja samanaikaisesti.
•    Hyviä vuorovaikutustaitoja niin suomeksi kuin englanniksi.
•    Markkinointi- ja somejuridiikan ymmärrystä ja peruskäsitystä vakuutusalan sääntelystä (esimerkiksi GDPR).
•    Korkeakoulututkintoa tai muuta vastaavaa

 

 


Mitä sinä voit odottaa meiltä?


Yritysasiakkaiden digimyynti ja -asiointi -tiimissämme kollegoinasi ovat digiliiketoiminnan huippuammattilaiset, joilta ei nauru, tsempit tai tekemisen meininki lopu kesken. Heimomme on kasvava ja digiasiantuntijuuteen panostetaan merkittävästi. Sinulla onkin keskeinen rooli yritysasiakkaiden digitaalisen myynnin ja asioinnin kehittämisessä. Tekemiselläsi ja timanttisella asenteellasi pystyt vaikuttamaan myös omaan urapolkuusi meillä, sillä tuemme sinua omassa kehittymisessäsi ja kannustamme rohkeasti eteenpäin. Tiiminä olemme itseohjautuva, mikä näkyy arjessa luottamuksena ja molemminpuolisena joustavuutena esimerkiksi työaikojen ja etätyön suhteen.


Pari sanaa OP Ryhmästä: Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Tämän tavoitetilan saavuttamiseksi olemme siirtyneet OP Ryhmän keskusyhteisössä ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja ja johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen. Tällä muutoksella tavoittelemme entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta.


Koko OP Ryhmässä työskentelee noin 12 000 henkilöä, joten osaamista löytyy hurjalta määrältä eri alojen asiantuntijoilta. Juuri huippuosaavat kollegat sekä aktiivinen Chapter-yhteistyö koetaan meillä kyselyjen mukaan eniten ammatillista kasvua vauhdittavaksi seikaksi arjessamme. Arjessa arvostamme erityisesti työ- ja vapaa-ajan tasapainoa, joka tuo joustavuutta ja jaksamista päivittäiseen elämäämme.


Muihin etuihimme kuuluvat henkilökuntaehtoiset pankki-, vakuutus- ja lainapalvelut. Lisäksi saat käyttöösi mm. kattavan työterveyshuollon, laajan hoitokuluvakuutuksen, täysajan tapaturmavakuutuksen sekä puhelin-, lounas-, liikunta- ja kulttuuriedun. Isona talona meillä toki on myös tarjota ison talot edut henkilökohtaiselle ammatilliselle kasvulle ja kehittymiselle.

 

 


Miten tästä eteenpäin?


Kiinnostuitko, mutta jäikö jokin vielä mietityttämään? Lisätietoja tehtävästä antaa tuleva esihenkilösi Sanna Haapalainen. Sannan tavoitat sähköpostitse (sanna.haapalainen(at)pohjola.fi). Puhelimitse (041 436 0987) Sanna on parhaiten tavoitettavissa ma 23.11. klo 13:30-15:30 sekä pe 27.11. klo 11:00-14:00.


Onnistuimmeko vakuuttamaan sinut? Hae tehtävää sunnuntaihin 29.11.2020 mennessä lähettämällä meille hakemuksesi urasivuillamme op-careers.fi.


Odotamme jo innolla uutta kollegaamme, minkä vuoksi tavoitteenamme on edetä rekrytointiprosessissa reippaasti. Kutsumme rekrytointiprosessissa jatkavat ehdokkaat videohaastatteluun 3.–6.12. Finaalikierroksen live-haastattelut järjestämme 11.12., jolloin tavoitteena on tutustua sinuun pintaa syvempää henkilöarvioinnin ja kykytestin avulla.


Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan tarvittaessa luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.  #LI-VK1