Digital Marketing Specialist Perjantaille
Perjantai Markkinointiviestintä Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.7.2021
Etsimme nyt yhteistyökumppanimme Perjantain tiimin vahvistukseksi ja kasvun tueksi uutta osaajaa nimikkeellä Digital Marketing Specialist.

Rekrytoitava henkilö tulee ensisijaisesti työllistymään Turun toimipisteeseen vakituiseen työsuhteeseen.


Millaista osaajaa haemme?

Etsimämme henkilö on digimarkkinoinnin moniosaaja, jolta löytyy myös kaupallinen näkökulma tekemiseen. Et kuitenkaan säikähdä syvällisempääkään teknistä haastetta, vaan viihdyt mielelläsi lukujen ja analytiikan parissa.

Olet jo kerryttänyt kokemusta ja näyttöjä mm. Googlen, LinkedInin- ja Facebookin mainostyökalujen käytöstä sekä näihin liittyvästä analytiikasta. Aiempi kokemus markkinoinnin automaation parista on ehdottomasti eduksi! Tehtäviisi tulee monipuolisten kampanjatoteutusten lisäksi kuulumaan muun muassa hakukoneoptimoinnit, hakusana-analyysit, verkkosivuanalytiikan syvällisempi tulkinta sekä mittareiden määrittely, seuranta ja konfigurointi. Kykenet kokoamaan asiakkaan kanssa valituista KPI-mittareista Google DataStudio dashboardin ja virittämään tarvittavat seurannat Google Tag Managerin avulla.

Roolisi tulee siis olemaan todella monipuolinen ja mielenkiintoinen! Toimit asiantuntijana asiakasrajapinnassa, joten on tärkeää, että osaat myös viestiä osaamisesi asiakkaiden ymmärtämälle kielelle.

Roolissasi pääset kiinni kiinnostaviin projekteihin tunnettujen brändien ja asiakkaiden parissa, joten edellytämme kokemusta sen verran, että kykenet luontevasti nappaamaan koppia sinulle heitetyistä haasteista. Horisontissa siintävät myös kansainväliset projektit, joten arvostamme hyvää kielitaitoa.


Mitä Perjantai tarjoaa sinulle?

Perjantaissa töitä tehdään jalat maassa, pää pilvissä ja kädet savessa. Toiminnan keskiössä on aito asiakkaasta välittäminen, joka myös näkyy ja kuuluu positiivissa asiakaspalautteissa.

Perjantai on vakaa ja turvallinen työnantaja, jossa useat työntekijämme ovat viihtyneet jo pitkään. Tavoite on, että viihdyt työssäsi niin hyvin, että tiedät, miksi meillä puhutaan ”työkickseistä”.

Perjantaissa pääset osaksi työyhteisöä, jossa sinun on mahdollista kasvaa ja kehittyä osana tiivistä asiantuntijayhteisöä. Tarjolla on myös kilpailukykyinen palkkaus suhteessa osaamistasoosi.


Kiinnostuitko?

TEMP-TEAM toimii Perjantai Markkinointiviestintä Oy:n yhteistyökumppanina rekrytoinnissa ja valitut henkilöt työllistyvät vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen Perjantaille. Aloitus sopimuksen mukaan elokuussa 2021.

Hakemuksen voit jättää Temp-Team Finlandin sivujen kautta: www.temp-team.fi – Löydä töitä – Digital Marketing Specialist. Kerrothan hakemuksessasi tehtävään relevantista osaamisestasi sekä kokemuksestasi ja liitä mukaan myös palkkatoiveesi!

Rekrytoinnista Temp-Teamilla vastaa HR Specialist Hanna Rättö. Lisätiedusteluihin liittyen tavoitat Hannan joko numerosta 040 8452251 tai hanna.ratto@temp-team.fi.
 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1477748
  • Tehtäväalue: Markkinointi ja media
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 9.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Hanna Rättö (hanna.ratto (a) temp-team.fi)
  • Puhelin: +358408452251