Digital Marketing Specialist, Kaltio Technologies Oy, Oulu tai etätyö
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.11.2021
Tule digimarkkinoinnin asiantuntijaksi innovatiiviseen teknologia-alan yritykseen! Tässä strategisessa, taktisessa sekä analyyttisessä tehtävässä vastaat yrityksen digimarkkinoinnista laaja-alaisesti: sosiaalisen median kanavien ylläpidosta ja mainonnasta, web-analytiikasta, hakukone- ja konversio-optimoinnista, hakukonemainonnasta, verkkosivujen sisällöstä ja sähköpostimarkkinoinnista. Olet innovatiivinen ja idearikas, mutta suunnittelun sekä toteutuksen lisäksi olet sinut myös tulosten seuraamisen sekä kehittämisen kanssa. Lue lisää alta, ja hae paikkaa jo tänään - etenemme heti sopivan henkilön löydyttyä!
KUVAUS
Tässä tehtävässä vastaat Kaltio Technologiesin digitaalisesta markkinoinnista ja erityisesti asiakaspolun Top-of-Funnel ja Middle-of-Funnel -vaiheista: tuotat liikennettä nettisivuille ja liidejä myyntitiimille. Suunnittelet sekä toteutat yrityksen digimarkkinointia sekä analysoit sen tuloksia. Rooli on sekä strateginen että taktinen, ja pääset toteuttamaan yrityksen markkinointia laaja-alaisesti niin orgaanisella kuin maksetulla puolella SEO:sta mainontaan sekä verkkosivujen sisällöntuotannosta CRO:hon ja liidihankintamenetelmien kautta sähköpostimarkkinointiin. Tukenasi tehtävässä onnistumisessa on kokenut myynti- sekä markkinointijohtaja joka perehdyttää sinut rooliin sekä yrityksen tavoitteisiin, toimialaan sekä asiakaskuntaan. Työtä voit tehdä joustavin työajoin etänäkin alusta alkaen, ja myös muu tiimi tekee suurimman osan työstään täysin etänä.

Tarjoamme


* toistaiseksi voimassaolevan työsuhteen
* mahdollisuus tehdä työtä täysin etänä joustavin työajoin
* monipuoliset digimarkkinoinnin työtehtävät
* vastuullinen ja itsenäinen työtehtävä, jossa pääset oppimaan ja hyödyntämään jo osaamaasi


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA
Liidien generointi sekä hankinta erilaisin digitaalisen markkinoinnin keinoin suunnittelusta toteutukseen sekä tulosten analysointiin:
* Digitaalisen markkinoinnin suunnittelu, toteutus sekä tulosten analysointi
* Digitaaliset markkinointikampanjat
* Orgaaninen digitaalinen markkinointi: mm. verkkosivujen hakukoneoptimointi ja sisällöntuotanto sekä ilmeen päivittäminen, blogikirjoittaminen, sosiaalisen median sisällöntuotanto
* Maksettu digitaalinen markkinointi: mainonta hakukone- sekä sosiaalisen median puolella
* Liidihankintamenetelmät nettisivuilla
* Sähköpostimarkkinointi sekä mahdollinen tähän liittyvä automaatio
* Analytiikan hyödyntäminen seurannassa ja raportoinnissa
ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva koulutus, esim. kauppatieteiden kandidaatti tai maisteri pääaineena markkinointi, tai markkinoinnin tradenomi
* min. 1 vuosi kokemusta vastaavista tehtävistä (vrt. tehtävät -kohta)
* MS Office -taidot ajan tasalla
* Kokemusta mm. seuraavista: SEO, Google Ads, Google Analytics ja Facebook Ads Manager/Business Suite, Mailchimp tai vastaava sähköpostimarkkinointityökalu, sisällöntuotantoon liittyvä osaaminen; muut relevantit ja ajankohtaiset digimarkkinoinnin työkalut sekä Wordpress-osaaminen lasketaan eduksi
* erinomainen sujuva suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito
* hyvä englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito
* kypsä, itsenäinen ja strateginen ote työhön
* innovatiivisuutta, idearikkautta, hyvä visuaalinen silmä
* ymmärrys digimarkkinoinnin prosesseista B2B-puolelta
* halu menestyä työssä ja sitoutua tehtävään


Muuta tietoa


* Aloitus: mahdollisimman pian
* Kesto: toistaiseksi
* Sijainti: Oulu tai etänä
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Kaltio Technologies Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Kaltio Technologies kehittää älykkäitä, luotettavia ja skaalautuvia IoT- ja viestintäratkaisuja. Sen erilaisia paikannus- ja olosuhteidenhallintasovelluksia on käytössä esimerkiksi teknologia-, rakennus- ja logistiikka-alan toimijoilla eri puolilla maailmaa. Yhtiön toimipisteet sijaitsevat ovat Oulussa ja Espoossa. Lue lisää täältä
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1523584
  • Tehtäväalue: Markkinointi ja media
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Oulu