(Poistunut julkaisusta)

DIGITAL MARKETING SPECIALIST, Espoo
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.8.2019
Genano on suomalainen terveysteknologiayritys, jonka nanoluokan ilmanpuhdistusratkaisuilla suojataan ihmisiä, tuotantoprosesseja ja ympäristöä yli 30 maassa. Patentoidulla nanoluokan teknologialla pystytään vähentämään sisäilman epäpuhtauksien, kuten ultrapienten hiukkasten, mikrobien, ja haitallisten kaasujen aiheuttamia terveysriskejä. Genano Groupiin kuuluu emoyhtiö Genano Oy, joka palvelee asiakkaitaan tuotannon, sairaaloiden, sekä laboratorioiden puhdastiloissa ja julkishallinnon sisäilmaratkaisuissa, sekä tytäryhtiö Genano Solutions, joka palvelee teollisuusasiakkaitaan maailmanlaajuisesti logistiikan, sekä valmistavan teollisuuden ilmanpuhdistusratkaisuissa ja kasvihuonepäästöjen hillitsemisessä.
Ainutlaatuisen sähköisen suodatusmenetelmänsä ansiosta Genano on markkinajohtaja useilla liiketoiminta-alueilla. Genano Group työllistää n. 50 henkeä ja liikevaihto on yli 9 miljoonaa euroa. Lisätietoja: genano.com/fi.

 

Haemme asiakkaallemme Genano Oy:lle kokenutta, kunnianhimoista ja vastuuntuntoista

DIGITAL MARKETING SPECIALISTIA

Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Maaliskuuhun 2020 toimit ManpowerGroup Oy:n kautta äitiyslomasijaisena, jonka jälkeen tehtävän on tarkoitus jatkua suoraan Genano Oy:n palveluksessa vakituisena. Tehtävässä raportoit Genano Groupin markkinointijohtajalle, mutta teet tiivistä yhteistyötä Suomen, Ruotsin ja export-maiden myynnin kanssa. Tämä tehtävää tarjoaa aivan huikean mahdollisuuden kehittyä ja kasvaa markkinoinnin ammattilaisena, nopeatempoisessa ja notkeassa organisaatiossa!

Tehtäviisi kuuluu useista samaan aikaan pyörivistä markkinoinnin projekteista vastaaminen. Hoidat Genano Oy:n sekä Genano Solutions Oy:n digimarkkinointikampanjoita ja niihin liittyvää sisällöntuotantoa kuten blogeja, videoita, verkkosivuston sisältöä, sekä vastaat webinaarien ja seminaarien ja muiden tapahtumien järjestämisestä yhteistyössä niin sisäisten kuin ulkoisten sidosryhmien kanssa. Vastaat yrityksen inbound-markkinointikampanjoiden suunnittelusta ja toteutuksesta Hubspotin kautta. Pyörität yrityksen digimarkkinointipuolta vahvasti B2B -puolella ja hoidat aktiivisesti käytössä olevia monikielisiä sosiaalisen median kanavia. Digitaalisen verkkopalvelun rakentaminen ja ylläpito tulee vahvasti mukaan työnkuvaasi keväällä 2020.

Edellytämme

- Aikaisempaa työkokemusta markkinointialalta , sekä alan koulutusta (esim. tradenomi, ekonomi)
- Inbound-markkinoinnin, digimarkkinoinnin sekä somekanavien hyvän tuntemuksen ja osaamisen
- Aikaisempaa käyttökokemusta markkinoinnin automaatiojärjestelmästä, kuten esimerkiksi HubSpot
- Sujuvaa osaamista Wordpress -järjestelmästä
- Sujuvan suomen sekä englannin kielen taidon
- Hyvät projektinhallintataidot sekä kykyä tehdä työtä hektisessä vauhdissa
- Hyvän liiketoimintaymmärryksen, kaupallisen asenteen sekä kyvyn hahmottaa isoja kokonaisuuksia
- Positiivisen  ja pelottoman Can Do –asenteen, halun oppia uutta ja halua ottaa vastuuta
- Oma-aloitteista työskentelytyyliä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja

Tarjoamme ainutlaatuisen tilaisuuden päästä kansainvälisen, mutta hyvin ketterän, alansa markkinointijohtajan pariin rakentamaan ainutlaatuisen, suomalaisen innovaation markkinointia niin kotimaan, kuin kansainvälisilläkin markkinoilla.

Tässä vastuullisessa, monipuolisessa ja itsenäisessä tehtävässä pääset kehittämään itseäsi ja osaamistasi valtavasti, bonuksena saat mukaansatempaavan työyhteisön. Matalassa organisaatiossa huumorintaju ja letkeys näkyvät. Lisäksi tarjoamme Genanon toimistolla taatusti puhtaan sisäilman!

Kiinnostuitko? Hae tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään sunnuntaina 15.9., rekisteröidyllä CV:lläsi painamalla "Hae"-painiketta. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja hakemuksia käydään läpi jo hakuajan aikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Laura Neva, laura.neva@manpowergroup.fi.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys