(Poistunut julkaisusta)

Digital Marketing Specialist, DHL Express, Vantaa
DHL Express Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2020

Oletko rohkea, toimeen tarttuva ja itseohjautuva digimarkkinoinnin ammattilainen?
Haluatko työskennellä kansainvälisessä huipputyöpaikassa?

Haemme Digital Marketing Specialistia monipuoliseen rooliin vastaamaan DHL Expressin B2B-markkinoinnista Suomessa. Tässä mielenkiintoisessa ja monipuolisessa tehtävässä pääset vastaamaan itsenäisesti DHL Express Finland Oy:n brändin markkinoinnista osana Suomen myyntitiimiä ja yhteistyössä muiden DHL:n Euroopan alueen markkinointiasiantuntijoiden kanssa.

Mitä pääset tekemään?
Tehtäviisi kuuluu mm. digitaalisen markkinoinnin toteuttaminen ja kehittäminen, sosiaalisen median hyödyntäminen tehokkaalla ja innostavalla tavalla, uutiskirjemateriaalien tuottaminen sekä markkinointikampanjoiden suunnittelu, toteutus ja analysointi. Lisäksi työ sisältää sisäisen viestinnän tehtäviä, esimerkiksi tiedotteiden kirjoittamista ja julkaisua sekä asiakastapahtumien järjestämistä. Tehokkaalla ja ajantasaisella viestinnällä haluamme kasvattaa brändimme tunnettuutta tuoden esille erinomaista laatuamme ja palvelutasoamme. Myynnin vahva tukeminen sekä sisäinen ja ulkoinen sidosryhmätyö kuuluvat niin ikään työnkuvaan.

Mitä odotamme sinulta?
Etsimme tehtävään sinua, jolla on kokemusta menestyksekkäästä B2B-markkinoinnista sekä osaamista ja ymmärrystä digi- ja somemarkkinoinnin mahdollisuuksista ja yhteydestä liiketoimintaan. Arvostamme kykyä itsenäiseen ja proaktiiviseen työskentelyyn, innokkuutta ja kiinnostusta oppia uutta. Työssä tärkeitä ominaisuuksia ovat yhteistyötaidot, kehittämishalu, idearikkaus sekä taito hyödyntää ison kansainvälisen organisaation taustatukea. Työ edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa ja ammattitaitoa tekstisisällön tuottamisessa niin sisäisiin kuin ulkoisiin kanaviin sekä hyvää englannin kielen taitoa.

Mitä sinä saat?
Saat hienon mahdollisuuden työskennellä kansainvälisessä yrityksessä, joka on alansa markkinajohtaja. Pääset monipuoliseen tehtävään kehittyvässä ja dynaamisessa työympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa. Saat oppia, tukea ja huippuhienon työyhteisön!
Kyseessä on määräaikainen sijaisuus, jossa toivottu aloitusajakohta on marraskuun alussa ja kestoltaan toimeksianto on noin vuoden mittainen. Toimipaikkasi sijaitsee Vantaalla lentokentän kupeessa, mutta olet valmis myös etätöihin koronavirusepidemian aikana.

Kiinnostuitko?
Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi tehtävään 21.9.2020 mennessä Adeccon sivujen kautta. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Suvi Ikolalta, arkisin klo 13-14 puhelimitse: 046 875 0107 tai sähköpostilla: suvi.ikola@adecco.fi.

DHL Express on ollut kansainvälisten pikakuljetusten edelläkävijä jo vuodesta 1969. Globaali pikakuljetusverkostomme kuljettaa kiireellisiä asiakirjoja ja paketteja nopeasti ja luotettavasti ovelta ovelle yli 220 maassa ja alueella. DHL Express on Top Employer 2020 - ja Great Place to Work -sertifikaatit saavuttanut huipputyöpaikka, joka tarjoaa nopeatempoisen ja työhyvinvointiin panostavan työympäristön.